Eskişehir'de korkunç cinayet! Kıskançlık yüzünden bıçakladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkunç cinayet! Kıskançlık yüzünden bıçakladı...
A
a

Eskişehir’de son dakika! Eskişehir'de eşiyle aralarında çıkan tartışma sırasında bıçakla yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika haberi...

Erenköy Mahallesi'nde bir evde yaşayan Ferhat F. (26) ile eşi Hafize F. (35) arasında "kıskançlık" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bıçakla ağır yaralanan Hafize F, yakınlarının ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerince götürüldüğü Eskişehir Şehir Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Eşini bıçakladığı ileri sürülen Ferhat F. ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 16 Şubat 2020 20:35

Bu caniyi yetiştiren de bir kadın, bir anne, bir insan. Biz anaerkil bir toplumuz ya da geçmişte öyle bir toplumduk. Ne zaman bu manevi değerlerimizden uzaklaştık ne zaman kaybettik bu değerlerimizi. Evvela baba iyi örnek olmak zorunda çocuklar için, karısına, çocukların anasına saygıda ve sevgide ve hürmette! Çocuklara kötü örnek olmaktan vazgeçelim aile bireyleri olarak. Ve bence bu tür kötü kabul edilemez canilikler toplumu bilinçlendirmek toplumsal hassasiyeti öne çıkarmaktan ziyade toplumun bazı kesimine ya da içindeki vahşi içgüdüler barındıran canilere çok kötü örnek oluyor. Bu eğitim okulda olmuyor maalesef kitaplarda yazmıyor bu toplum kuralları. Bu tamamen ailenin vereceği göstereceği bir toplum insani kural.

0 0 Cevap Yaz
Ebru 16 Şubat 2020 16:20

Kıskançlikta hastalık Allah akıl fikir versin

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi