Eskişehir'de korkulan oldu, vakalar fırladı, renk...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korkulan oldu, vakalar fırladı, renk...
A
a

Sağlık Bakanlığı illere göre vaka sayılarını gösteren haritayı açıkladı. Bu haritaya göre, Eskişehir artık çok yüksek riskli iller arasında!

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı 13-19 Mart illere göre haftalık vaka sayılarını gösteren haritaya göre, Eskişehir’de vaka sayıları fırladı. Eskişehir’de vaka sayısı 100 bin kişide 116,56 olarak kaydedildi. Geçtiğimiz hafta 74,59 olan rakam bu hafta 100'ü de aşınca Sağlık Bakanlığı’nın daha önce açıkladığı tabloya göre Eskişehir kırmızı iller arasına girdi.
Eskişehir’de Mart ayı başında başlayan normalleşme süreci ile birlikte koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor. 15-21 Şubat tarihleri arasında Eskişehir’de vaka sayısı 100 bin kişide 35,55’ti ve Eskişehir orta riskli iller arasında yer alıyordu. Diğer haftalarda ise vaka sayıları katlanarak arttı ve bu hafta 116,56’ya kadar çıktı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı haftalık verilere göre Samsun, Giresun, Sinop, Balıkesir ve Yalova 100 bin kişide en çok Covid-19 vakası görülen iller oldu. Haftalık verilere göre Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin ve Şanlıurfa 100 bin kişide en az Covid-19 vakası görülen iller oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi