Eskişehir'de korku veren gelişme! Okullarda yayılmaya başladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de korku veren gelişme! Okullarda yayılmaya başladı...
A
a

Eskişehir'de 2 Mart itibariyle başlayan normalleşme süreciyle uzun süredir ara verilen yüz yüze eğitim de başladı. Eğitimin başlamasıyla da virüs yayılımı hız kazandı. Eskişehir'de bugün sekiz okulda koronavirüs çıktığı öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Eskişehir'de Hoca Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde 1 öğrencide Murat Atılgan Ortaokulunda 1 öğrencide Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesinde 1 öğrencide Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 3 öğrencide Laçin Anaokulunda 1 öğretmende koronavirüs çıktığı iddia edilirken Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesindeki öğrenciyle temaslı 18 öğrenci ve 1 öğretmenin ve anaokulu öğretmeninin sınıfının karantinada olduğu ileri sürüldü.

Eskişehir'de liselerde mutasyonlu virüs alarmı
Eskişehir Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde bir öğretmende mutasyonlu virüs olduğu ve 60 öğretmene test yapılacağı bildirildi. Öte yandan Tayfur Bayar Anadolu Lisesinde bir öğrencide de mutasyonlu virüse rastlandığı ve temaslı 6 öğretmen karantinada olduğu öğrenildi Ayrıca, Necip Fazıl Yıldırım Ortaokulunda da 1 öğretmene koronavirüs teşhisi konulduğu öğrenildi. Eskişehir Şehit Murat Tuzsuz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinin resmi internet sitesinde ise “Okulumuz 11/03/2021 perşembe günü itibariyle 10 gün karantinaya alınmıştır. Uzaktan eğitim aksatılmadan devam edecektir. Sınavlar ikinci bir duyuruya kadar iptal olmuştur. İşletmeye giden 12. sınıf öğrencilerimizde 10 gün süreyle staja gitmeyecektir” şeklinde açıklama yapıldı.
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ALTUĞ 13 Mart 2021 07:09

Batıkent Mahallesi Ticaret Borsası İlkokulunda da ailesi pozitif çıkan 3. Sınıf öğrencisini okula gönderen aile nedeniyle aileler tedirgin.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi