Taksi yok diye durak çalışanına saldırdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taksi yok diye durak çalışanına saldırdı!
A
a

İstanbul Şişli’de yabancı uyruklu bir şahıs, taksi durağında taksi olmaması sebebiyle durak çalışanı yaşlı adamı tekme tokat dövdü

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İstanbul Şişli’de yabancı uyruklu bir şahıs, taksi durağında taksi olmaması sebebiyle durak çalışanı yaşlı adamı tekme tokat dövdü. Hastaneye kaldırılan adamın başına dikiş atılırken, aldığı darbelerle ağzındaki porselen dişleri kırıldı. Kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalanan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaçmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.
Şişli Bomonti’de bulunan bir taksi durağında meydana gelen olayda, 67 yaşındaki Yaşar Tiryaki’nin çalıştığı durağa eşi ve çocuğuyla birlikte gelen 30’lu yaşlarında yabancı uyruklu bir şahıs, taksi istedi. Tiryaki’nin o an elinde boş taksi olmadığını ve beklemesi gerektiğini söylemesi üzerine şahıs duraktan ayrıldı. 10 dakika sonra tekrar gelerek taksi olmayışını gerekçe gösteren şahıs, tartıştığı Tiryaki’ye saldırmaya başladı.

Yerde tekmeleyip dişlerini kırdı
Taksi beklediği esnada eşi ve çocuğunun yanında saldıran şahıs, Tiryaki’ye önce yumruk attı. Aldığı darbeyle yere düşen adamı yerde de tekmelemeye devam etti. Fakat yaşlı adamı yumruklamakla da yetinmeyen saldırgan adamı yerde tekmeleyerek ağzında bulunan porselen dişlerini kırdı. Olayın ardından kaçmaya başlayan çevredeki vatandaşların müdahalesiyle durdurulan şahıs, polis ekiplerine teslim edildi. Yaşadığı olay sonucu kafasının farklı bölgelerinde zedelenmeler tespit edilen Yaşar Tiryaki’nin başına dikiş atıldı.

Saldırgan adli makamlarca serbest bırakıldı
Taksi olmadığı gerekçesiyle darp edilen Yaşar Tiryaki yaşanan olayın ardından kaldırıldığı hastaneden aldığı darp raporu ile birlikte polis merkezine giderek ifade verdi ve şahıstan şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma doğrultusunda saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, adli makamlarca serbest bırakıldı.

“Bekledi bekledi daha sonra bana saldırdı”
Olayla ilgili konuşan Yaşar Tiryaki, “Taksi kaoslarını milletimiz biliyor. Biz duraklar olarak, saldırılara uğruyoruz. Niçin saldırıya uğruyoruz? Görüyorsunuz ki durakta zaman zaman taksi bulamıyoruz ve bulamadığımız zaman ‘niye yok’ deniliyor hatta bunun ötesinde hakaret ve küfürlerle karşılaşıyoruz. Kendimizi savunmak yerine araç olmadığını ifade etmeye çalıştığımız halde saldırıyorlar. Geçenlerde ben saldırıya uğradım, darp edildim. Darp eden vatandaş karşı sokaktan kaçtı gitti, beni hastaneye götürdüler. Bazen öğle saatlerinde, değişim saatlerinde duraklarda taksi olmayabiliyor. Olayın sebebi de bu, taksi yok bekleyeceksiniz demekten başka bir çaremiz yok. Ben art niyetli olduğu kanaatindeyim çünkü bekledi bekledi daha sonra bana saldırdı, müdahale etmeye kalksam da durağın kapısından içeri girip saldırmaya kalktı. Kendisine anlatıyorum, şu anda taksi yok bekleyin diyorum ‘niye yok’ diyor. Bazen aşağıdaki tüneller kapanıyor, kapandığı zaman sirkülasyon olmuyor, araçlar gelemiyor ki zaten trafiği de biliyorsunuz herkesin sıkıntı çektiği bir durum. Bu sefer de taksi neden yok diye kapıdan içeriyi girmeye çalıştı ve bana saldırdı. Kendisine müdahale etmeye çalışsam da yaşım itibariyle çok müdahale edemedim ve darp edildim. Şikayetçi olduk, olay adliye ve karakola intikal edildi. Raporlarımız elimizde, ifade tutanakları karakolda, olay da bundan ibarettir” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kisasa kısas ulan ! 2 Ocak 2022 19:40

Memlekette adalet mi var ? Yapanın yanına kâr kalıyor. Hırsız çalar yanına kalır, şehir eşkiyaları 10 kişi 1 kişiye saldırır yanına kalır... Ne olacak ceza mı verecekler sanki ? Yaşlı adama üzüldüm fakat bu işin sonu; Öpüşün barışın, denilerek samimi olmayan bir özür dileme ve sözde arabuluculuk denilen hukuk garabeti ile biter. Sonra herkes yoluna... Değil mi ? Bir insanın dişleri belli yaştan sonra çıkmaz ama bu hukuk garabeti ile adam dişlerini kaybettiğiyle kalır. Bize var ya; Dişe diş göze göz, kısasa kısas bir adalet sistemi lazım. Adalet ancak böyle sağlanır. İki insanı ayrı günlerde çağırıp bak bu senden özür diliyor diyerek, sende özür dile ve onu affet diyerek adalet sağlanmaz !!!!!

0 3 Cevap Yaz
Saime 2 Ocak 2022 19:31

Bence bunda başka bir iş var. Sırf taksi muhabbeti ise insanlar resmen canavara dönmüş demektir

0 0 Cevap Yaz
Birkan 2 Ocak 2022 19:28

Yabancı Uyruklulara bu kadar yüz verirsen, olacağı budur. Elin yabancısı gelir halına pisler böyle

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi