Eskişehir’de kısıtlamasız hafta sonunda flaş uyarı: İki gün boyunca devam edecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de kısıtlamasız hafta sonunda flaş uyarı: İki gün boyunca devam edecek!
A
a

Eskişehir için Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre 3 Temmuz 2021 Cumartesi (bugün) ve 4 Temmuz 2021 Pazar günleri Eskişehir’de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre bugün (3 Temmuz 2021 Perşembe) hava sıcaklığının en yüksek 26 derece ve en düşük 17 derece olması bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir bölge için günlük hava durumu tahmin raporuna göre, bölge genelinin parçalı, zamanla çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin edilmektedir. Rüzgarın ise kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir.
Yapılan son değerlendirmelere göre; 03.07.2021 Cumartesi günü (bugün) öğle saatlerinden itibaren Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Yağışların 4 Temmuz Pazar günü de devam etmesi ve sıcaklıkların da mevsim normallerinin altında seyretmesi beklenmektedir.

Eskişehir hava durumu – 3 Temmuz 2021 Cumartesi

  • Odunpazarı: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 26 derece.
  • Çifteler: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 27 derece.
  • Mahmudiye: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 26 derece.
  • Sivrihisar: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 26 derece.
  • Alpu: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 27 derece.
  • İnönü: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 22 derece.
  • Mihalıççık: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 22 derece.
  • Sarıcakaya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 30 derece.
  • Seyitgazi: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 25 derece.
  • Günyüzü: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 30 derece.
  • Beylikova: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 27 derece.
  • Han: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 23 derece.
  • Tepebaşı: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 25 derece.
  • Mihalgazi: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, 30 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi