Eskişehir'de kedisini dövdü, canlı yayınladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kedisini dövdü, canlı yayınladı
A
a

Eskişehir’de yabancı uyruklu bir şahıs, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kedisini önce dövdü sonra koltuğa fırlattı. Olayın ardından kedinin vücudunda çatlaklar oluştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Edinilen bilgilere göre vahşi olay, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Eskibağlar Mahallesi Deneme sokakta yaşandı. Pooya Sedighi (32) isimli şahıs, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kedisini döverek fırlattı. Yabancı uyruklu şahısın yayınını izleyen hayvanseverler durumu Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği'ne ulaştırdı. Dernek Başkanı Av. Gülçin Yapıcı, Pooya Sedighi hakkında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne ihbarda bulundu. İhbarı üzerine şahıs evinde yakalanarak gözaltına alındı.

“Kedinin bacağında çatlak var”
Konuyla ilgili konuşan Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Gülçin Yapıcı, kedinin kurtarıldığını söyledi. Yapıcı, "Kedimizin bacağında çatlağı varmış. Kedinin tedavisini de yaptırmışlar ve şükür artık güvende. Dernek olarak da şikayette bulunduk. Polis ekipleri şahsı yakaladı ve adli işlemlere başlandı” dedi.

Para cezası verildi
Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında kedisini döverek zulmeden yabancı uyruklu şahsa 950 lira para cezası kesildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Böylesine 18 Mayıs 2020 17:03

En güzel verilecek ceza direkt deport ediceksin, hangi memleketse oraya sınır dışı edeceksin. Zira en iyi ceza bu olur böylelerine. Yabancı ülkeler ülkesindeki yabancılara hiç acımıyorlar, nerden geldiysen direkt deport ediyorlar. Taviz vermeyeceksin, verirsen işte böyle azmaya kudurmaya başlıyorlar

0 2 Cevap Yaz
Tepe 18 Mayıs 2020 16:53

Allah sana akıl versin diyicem ama kedi kadar beynin yok beyinsiz herif

0 6 Cevap Yaz
İltimas 18 Mayıs 2020 16:30

Bu yabancılara fazla yüz verdiler, herkes yerini ve haddini bilecek. Arpaları fazla gelmiş bunların belli... Memleket ne hale geldi, maaşallah her milletten insan var. Zaten hergün asayiş suçları artıyor, birde bunlar çıktı yahu...

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi