Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de kaza üstüne kaza: 1'i ağır 9 yaralı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kaza üstüne kaza: 1'i ağır 9 yaralı!
A
a

Eskişehir'de etkisini sürdüren şiddetli kar yağışı trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Meydana gelen 4 ayrı kazada 9 kişi yaralandı, 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Edinilen bilgilere göre, kaza Eskişehir-Alpu yolunda meydana geldi. Alpu’dan Eskişehir’e doğru giden 34 BIJ 258 plakalı otomobil sürücüsü Burak Ö.’nün yağışlı hava ve karlı yol sebebiyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, karşı yönden gelen 42 D 1885 plakalı kamyon ile çarpıştı. Meydana gelen trafik kazası sonucu, kamyonun sürücü Nazmi Y. kazayı yaralanmadan atlattı. Otomobil sürücüsü Burak Ö., ve yolcu olarak bulunan Emre T.(26), Özge T.(29) ve Serap K.(23) yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralılardan Burak Ö. ve Emre T.'yi Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, Özge T. ve Serap K.'yı ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Yoldan çıkarak takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı
Eskişehir
’de sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği bir otomobil yoldan çıkarak takla attı. Kazada, araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
Kaza, Beylikova ile Doğanoğlu Mahallesi arasındaki yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücü İhsan Ö.(67), 06 BNB 495 plakalı otomobiliyle Beylikova’dan Doğanoğlu Mahallesine gittiği esnadan karlı yolda viraja hızlı girince direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, takla atarak durabildi.
Kaza sonucu araç sürücüsü İhsan Ö. ve araçta yolcu olarak bulunan eşi Gülay Ö. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralılar Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Otobüs ile çarpışan otomobildeki öğretmen ağır yaralandı
Eskişehir
’de otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, öğretmen olduğu öğrenilen kişi ağır yaralandı.
Kaza, Eskişehir ile Uludere Mahallesi arasındaki yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eğriöz Mahallesi’ne setir halinde olan Yasin Ö., idaresindeki 26 BE 566 plakalı Eskişehir Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü ile karşı istikametten gelen Abdullah Y., yönetimindeki 26 FS 578 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonucu 26 FS 578 plakalı otomobil sürücüsü Abdullah Y., yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazada yaralanan Abdullah Y.’nin Eskişehir İmam Hatip Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yaptığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde meydana gelen kırıklardan dolayı hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Otobüs sürücüsü Yasin Ö., ifadesinin ardından serbest bırakılırken olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Buzlu yolda kontrolden çıkan kamyonet devrildi, 2 kişi yaralandı
Eskişehir
’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen kamyonette 2 kişi yaralandı.
Kaza, Eskişehir-Seyitgazi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir'den Seyitgazi'ye seyir halinde olan Süleyman Ç., yönetimindeki 26 BV 310 plakalı kamyonet Yenikent Mahallesi yakınlarında karlı ve buzlu yol sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Kaza sonucu kamyonet sürücüsü Süleyman Ç. ve araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin S., yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi