Yök Başkan Yardımcısı Kapıcıoğlu’Dan Osmaneli’Ne Ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yök Başkan Yardımcısı Kapıcıoğlu’Dan Osmaneli’Ne Ziyaret
A
a

Yök Başkan Yardımcısı Kapıcıoğlu'dan Osmaneli'ne Ziyaret

Sütiş Eskişehir
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yardımcısı Prof Dr. M.İ. Safa Kapıcıoğlu, bir takım ziyaretler için geldiği Osmaneli’nde aşçılık bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.
YÖK Başkan Yardımcısı Kapıcıoğlu, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde Osmaneli Meslek Yüksek Okulu aşçılık bölümünü ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. YÖK Başkan Yardımcısı Kapıcıoğlu’na Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir,Genel Sekreter Doç. Dr. Cenk Karakurt, Tıp Fakültesi Prof. Dr. Dekanı Mahmut Baykan, rektör danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Fevzi Savaş eşlik etti.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, üniversite ile sürekli işbirliği içinde, projeler üreterek başarılı çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Osmaneli Belediyesince aşçılık bölümüne tahsis edilen konaklarda Osmanlı mutfağı, Osmaneli yemeklerini ve tatlılarını çok değerli hocalarımızdan öğrenme gayreti içinde olan öğrencilerimiz geleceğin ünlü aşçıları olacak. Kontenjanın tümü dolu olan okulumuz eğitim alanı ve mutfağı olarak ta geçmişi yaşatan örnek bir eğitim kurumu oldu. YÖK Başkan Yardımcısı Prof Dr. M.İ. Safa Kapıcıoğlu beraberindeki heyet incelemelerini ve toplantıyı tamamladıktan sonra ilçemizin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti. Son olarak Prof Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizi ziyaret eden değerli YÖK Başkan Yardımcımız, rektörümüz ve tüm değerli hocalarımıza teşekkür ederim" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi