Eskişehir'de kavga, kötü dil ve düşmanlık tohumu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kavga, kötü dil ve düşmanlık tohumu...
A
a

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Eskişehir'de yaklaşan yerel seçimler için önemli açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de yerel seçimler yaklaştıkça açıklamalar da üst üste geliyor. CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Eskişehir'de yükselen seçim tansiyonu için açıklamalarda bulundu.

İşte Adar'ın açıklaması;

Türkiye’nin Eskişehir’i var’ dedirten projelerle göğsümüzü kabartan, mutluluğumuzun ve gururumuzun başkenti haline dönüşen Eskişehirimiz, Yunus’un, Nasreddin Hoca’nın ve cumhuriyetin şehri olarak bir yıldız gibi parlıyorsa bu yüce Eskişehirlilerinin teveccühlerinin eseridir. 

Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanlarına sahip Eskişehirliler belediyelerimize kimin girmesi gerektiğine en doğru kararı verir. Bu kararı veren yüce Eskişehir halkı gereken cevabı her zaman sandıkta vermiştir. Bundan sonra da vereceğinden zerre şüphemiz yoktur.

Türkiye’nin en yaşanabilir ve insani gelişmişlik sırasında ilk 20’de yer alan ilçelerin tümünün CHP’li belediyeler olması, Tepebaşı ve Odunpazarı’nın da bu ilçeler arasında yer alması belediyelerden içeriye kimin girmesi gerektiğini net şekilde göstermektedir.

Bu gerçeği gören yüce Eskişehir halkı, her türlü ayrıştırmaya, kavgaya, düşmanca davranışa rağmen teveccühünü doğrudan, güzellikten, dürüstlükten ve iyiden yana göstermeye devam edecektir. Halka talimat verir gibi davrananlar ise halkımız tarafından sandıkta cevabını alır.

Hukuka meydan okuyan davranışlarla ve gerçek dışı beyanlarla yüce Eskişehir halkını kandırmaya ve gözünü boyamaya çalışanları kaplayan korku dalgası  kaymakamları sürgüne gönderirken kendilerini de kaçak yapı içinde seçim çalışması yapmaya dahi itmektedir. 

Bu şehirde kavga, kötü dil ve düşmanlık tohumu yetiştirmek isteyenler geldikleri gibi giderler. Eskişehir; mutlu, gururlu ve huzurlu bir şehir olarak kalmaya devam edecektir. 

Ne mutlu Eskişehirliyim Diyene!

Abdülkadir Adar
CHP İl Başkanı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi