Eskişehir'de katil zanlısına 3 kez müebbet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de katil zanlısına 3 kez müebbet!
A
a

Eskişehir'de, eşi, kayınbiraderi ve teyzesinin oğlunu öldürdüğü, kayınvalidesini de yaraladığı iddiasıyla yargılanan ve verilen cezası Yargıtay tarafından yeniden görüşülmesi için mahkemeye gönderilen sanığa tekrar 1'i ağırlaştırılmış olmak üzere 3 müebbet ile 17 yıl hapis cezası verildi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Soytürk Ç. (36), kayınvalidesi Aynur Çelik, maktul Birol İnce'nin anne ve babası ile avukatlar hazır bulundu. Mahkemede konuşan öldürülen maktul Birol İnce'nin babası, "Benim oğlum ona ne yaptı, ne istedi oğlumdan" ifadelerini kullandı. Yargıtay’dan dönen davada mahkeme heyeti önceden verilen kararı yineledi. Tutuklu sanık Soytürk Ç. 1'i ağırlaştırılmış 3 müebbet ve 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Olay 
Sanık Soytürk Ç.'in, Bursa'da 19 Ocak 2015'te Serkan T.’yi bıçakla yaraladıktan sonra Eskişehir'e geldiği, Yenikent Mahallesi Öztem Sokağı'nda 20 Ocak 2015 tarihinde ise eşi Çiğdem Çeledir ve kayınbiraderi Muhammed Mustafa Çelik'i öldürüp kayınvalidesi Aynur Çelik'i yaraladığı ileri sürülmüştü. Aynı gün Turgutlar Mahallesi'nde de teyzesinin oğlu Birol İnce'yi öldürdükten sonra kaçan Soytürk Ç., 2 Şubat'ta yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Sanık Soytürk Ç. hakkında Birol İnce'yi öldürmek suçundan Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde, eşi Çiğdem Çeledir ve kayınbiraderi Muhammet Mustafa Çelik'i öldürüp kayınvalidesi Aynur Çelik'i de yaralama suçundan da Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmıştı. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi