Eskişehir'de kar, kazaları beraberinde getirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kar, kazaları beraberinde getirdi
A
a

Eskişehir’de etkisini sürdüren kar ve soğuk hava sebebi ile kayganlaşan yollar kazaları beraberinde getiriyor. Mihalıççık ilçesi yakındaki dün gece ve bu sabah meydana gelen iki ayrı trafik kazası maddi hasarla atlatıldı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de etkisini sürdüren kar ve soğuk hava sebebi ile kayganlaşan yollar kazaları beraberinde getiriyor. Mihalıççık ilçesi yakındaki dün gece ve bu sabah meydana gelen iki ayrı trafik kazası maddi hasarla atlatıldı.
İlk kaza Mihalıççık ilçesine 4 kilometre kala meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen tır, dün gece kayganlaşan yolda rampadan çıkamayarak kontrolden çıktı. Kayan tır aşağıya doğru inerek yol kenarına düştü. Kazayı sürücü yara almadan atlattı.
Aynı yoldaki bir başka kaza sabah saatlerinde Mihalıççık - Eskişehir karayolunun 6’ncı kilometresinde yaşandı. Mihalıççık’tan Eskişehir’e giden S.K. yönetimindeki 43 EY 084 plakalı minibüs, kar ve soğuk hava yüzünden kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve ters dönerek yol kenarını düştü. Sürücünün yaralanmadığı kaza sebebi ile araçta maddi hasar meydana geldi.
Her iki araç da bölgeye gelen ekipler tarafından düştükleri yerden çıkartılıp kurtarılırken, ulaşım bir süre aksadı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi