Eskişehir'de kadro sevincini pastayla kutladılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kadro sevincini pastayla kutladılar
A
a

Eskişehir Devlet Hastanesi bünyesinde çeşitli birimlerde taşeron olarak görev yaparken daimi kadroya geçmeye hak kazanan çalışanlar, yaşadıkları sevinci pasta keserek kutladılar. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hastane idaresince düzenlenen programa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü ve Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici katıldı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge daimi işçi statüsü kazanan çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada, "Göreve başladığımız günden bu yana sizlerle birlikte gece gündüz mesai gözetmeksizin vermekte olduğumuz sağlık hizmetlerimizi daha da artırarak devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın her anında yanında olduğumuz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her yerde onlara ulaşıyoruz. Biz bir ekip olmak dışında aslında bir aileyiz. Artık aramızda taşeron yok, hepiniz kadrolu işçimiz oldunuz. Ben ve tüm idarecilerimizin kapıları hem sizlere hem vatandaşlarımıza daima açık. Kadro sevincinize ortak olmak için burada bir aradayız. Sağlık camiası büyük bir aile ve her birinizin yaptığı iş bizim için çok değerli. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kamudaki taşeron sistemi kaldırılarak devletin kadrolu işçisi oldunuz. Kadrolarınız hayırlı uğurlu olsun, kazançlarınız bereketli olsun, hepinizi tebrik ediyor, işçi ve emekçi bayramınızı kutluyorum" dedi. 

Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet Güllü ise, "Taşeron siteminde çalışanlarımızın sıkıntıları vardı. Bundan sonra iş güvenceniz var maaşlarınız gününde yatacak. Bu moralle bu sevinçle daha verimli çalışacağınıza, daha mutlu çalışacağınıza eminim. Sizler emin olun ki biz sağlık idarecileri de en az sizler kadar sevinçliyiz. Bu süreçte emeği geçen herkese irade koyanlara şükranlarımızı sunuyorum. Kadrolarınız hayırlı olsun" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından kesilen pasta Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge ve hastane idarecileri tarafından kadrolu işçilere ikram edildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi