Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de kadınlar KOSGEB'le iş sahibi oluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kadınlar KOSGEB'le iş sahibi oluyor
A
a

Eskişehir'de Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleri devam ediyor.

Sütiş Eskişehir

Melek Atıcı ve Yıldız Şenen, KOSGEB desteğiyle hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Eskişehir’de 1977 yılında doğan evli ve 3 çocuk annesi Melek Atıcı, uzun yıllar ev hanımlığı yaptıktan sonra KOSGEB aracılığıyla işlerini genişletti.

Eskişehir'de kadınlar KOSGEB'le iş sahibi oluyor

Babasının vefatı dolayısıyla okul hayatını yarıda bırakmak zorunda kalan Atıcı, çocuklarını büyüttükten sonra ticarete atılma kararı aldı. 2012-2014 yılları arasında emlak sektöründe bulunduktan sonra eşiyle 2014'te şirket kurup, inşaat, taahhüt ve emlakçılık yapan Atıcı, KOSGEB'den destek sağlayıp işletmeyi büyüttü. Atıcı, yılda 1 milyona yakın ciroya ulaşmanın sevincini yaşıyor. 

Sivas'ın Gemerek ilçesinde 1979 yılında doğan evli ve 3 çocuk sahibi Yıldız Şenen de çocukları için uzun yıllar mücadele ettikten sonra komşuluk değerleri kaybolmadığı için Eskişehir’e taşındı. Şenen, 2015 yılında Büyükdere Mahallesi'nde açtığı pastanesine KOSGEB'den 35 bin lira destek alarak, işlerini büyüttü. 
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi