Eskişehir'de kabanlar yeniden giyildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kabanlar yeniden giyildi!
A
a

Dün kısa kollu kıyafetlerini giyerek bahar havası yaşayan Eskişehirliler bugün deyim yerindeyse donuyor. Kapalı bir gökyüzü ve yağışların olduğu kentimizde bugün en yüksek sıcaklık 5 derece olacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Hava Durumu


Dün Eskişehir'de 16-17 derecelerde olan sıcaklık bugün yaklaşık 10 derece düştü. Şuanda (Saat 12.00) termometreler 5 dereceyi göstermekte. Bu gece 0 deecelerin görüleceği kentmizde yarın sıcaklıklar 14 derecelere kadar yükselecek.

Isparta'ya kar yağıyor
Öte yandan Isparta’da dün akşamdan bu yana etkili olan sağanak, sabah saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Isparta-Afyonkarahisar karayolu üzerindeki Dedeçam rampaları bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle çalışma başlatıldı. 

Isparta-Afyonkarahisar karayolu üzerindeki Dedeçam rampaları mevkiinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Isparta Emniyeti Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin herhangi bir kaza yaşanmaması için çalıştığı bölgede, Karayolları ekiplerinin de kar küreme çalışması yaptığı öğrenildi. 

Kar yağışının etkili olduğu Isparta’nın Keçiborlu ilçesini Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine bağlayan yol güzergahındaki Dedeçam bölgesinde, şu ana kadar herhangi bir kaza yaşanmadığı ve gerekli çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi