Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de iş arayanlara müjdeli haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iş arayanlara müjdeli haber
A
a

Eskişehir içerisinde iş arayanlara müjdeli haberi ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden geldi. 30'u Eskişehir'de istihdam edilecek toplam 66 kadrolu işçi alımı yapılacak

Sütiş Eskişehir
Eskişehir iş ilanı: Eskişehir ve çevre illerde iş arayışında olanlar için ETİ Madem İşletmesi Genel Müdürlüğü'nden gelen işe alım haberi müjdeli haber niteliğinde.
Yayınlanan duyuruya göre en az lise mezunu olması şartı ile aranmakta olan personel sayısının 66 olduğu duyuruldu. İşe alınacak olan 66 personelin 30'u Seyitgazi'de, 12'si Kütahya'da ve 24'ü de Balıkesir'de istihdam edilecek.
İşte ETİ Maden tarafından yayınlanan duyuru:

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ İLE EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 66 SÜREKLİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR 
Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 24, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 30, ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 12 olmak üzere toplam 66 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır. Aşağıdaki tabloda belirtilen 66 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 22.08.2019 tarih ve 28130 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 27.08.2019 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
DKC 23 Ağustos 2019 20:16

Malum partinin,il ilçe başkanları zaten burada çalışacakları önceden belirlemiştir.Kimsenin boşuna iş umutlanmasına gerek yok.Liyakat ayaklar altında,ayaklar baş olmuş,fakat elbet bu devranın döndüğü günde olacak...!

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi