Eskişehir'de iş arayanlara müjde! İlan yayımlandı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iş arayanlara müjde! İlan yayımlandı...
A
a

Eskişehir Şeker Fabrikalarının personel alımı yapacağını duyuran Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde toplam 1500 kişiye istihdam sağlanacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberleri... Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, taşra fabrikalarının yanı sıra Ankara, Eskişehir Makine Fabrikaları ve Elektromekanik Aygıtlar Fabrikasına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam bin 500 işçi alınacağı belirtildi.

Açıklamada, alınacak işçilerin meslek lisesi, lise dengi ve Meslek Yüksek Okulu (M.Y.O), Ön Lisans, Mühendislik Fakültesi ve Lisans dallarında olacağı belirtilirken, istihdam edilecek işçilerin İŞ-KUR aracılığı ile alınacağı duyuruldu.

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecek. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden öğrenilecek.

Kura çekimi sonucu oluşan listede yer alan adaylar http://turkseker.gov.tr internet sitesinde ilan edilecek ve duyuru tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

Sözlü sınav ise sınav komisyonu tarafından fabrikanın bulunduğu adreste yapılacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi