Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de insanlığa sığmayan olay: Katledildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de insanlığa sığmayan olay: Katledildi!
A
a

Eskişehir'de tarihi Odunpazarı bölgesindeki bir iş yerinen önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce telef edildiği öne sürülen kedi bulundu.

Sütiş Eskişehir

Paşa Mahallesi Çürük Hoca Sokak'ta cam atölyesi bulunan Yasemin Dönertaş, sabah saatlerinde evinin altındaki iş yerinin önünde beslediği bir kedinin öldürüldüğünü fark ederek, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, iş yeri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Telef olan kedi ise zabıta tarafından sokaktan alındı.

Cam sanatçısı Yasemin Dönertaş, gazetecilere, yıllardır kendi imkanları ile sokak hayvanlarını beslediğini belirterek, baktıkları hayvanların kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Sokak hayvanların kimseye zarar vermediğini ifade eden Dönertaş, şunları söyledi:

"Hayvanlar geliyor mamasını yiyip gidiyor. Kafelere hiçbir zararı yok. Neden? Çünkü ben onları sürekli doyuruyorum. Tok hayvan hiçbir zaman masalara çıkıp müşterileri rahatsız etmez. İki mamamatiğim var. Kovid-19 salgını döneminde de ben hayvanları hiç aç bırakmadım. Birkaç gündür, birkaç esnaf tarafından burada benim kedilerim rahatsız ediliyor. Bir hafta 10 gün öncesinde uyardım. Mama kabını koydum, sürekli su ile kovaladılar, mama yiyen kedileri taciz ettiler, sonrasında da bu olay yaşandı. Çok üzgünüm. Sabah yoldan geçen birileri 'kedi çok kötü' dedi. Camdan baktım kedi orada yatıyor. Öldürülüp bırakılmış oraya. Gerekli şikayetimizi yaptık. Kim yaptıysa cezasını çeksin istiyorum."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dişe diş kana kan.. 25 Temmuz 2021 21:52

Valla bizim burada alanönü mahallesinde 2 gündür kedileri zehirliyorlar. Bunu yapanları kimse bilmiyor, çünkü bunu yapanlar korkuyorlar kimlikleri ortaya çıkarsa sağlam bir dayakla komaya sokulacaklarının veya felç bırakılacaklarının bilincindeler. HAYDİ( Hayvan polisi ) ye şikayet ediyoruz bunları, delil var mı diyor.. Resim veya video istiyor. Yahu bu işi yapan Kah..ler zaten gizli yapıyorlar. Ortaya çıksa cezasını ilk ben kesecem zaten diyorum.. Bir elime geçseler bu kah..ler omurgalarını ense kökünden tek parça söküp çıkaracam ben bunların

0 2 Cevap Yaz
Ekrem başkan 25 Temmuz 2021 21:36

Allah kahretsin ! Gücü yeten yetene bu ne biçim bir dünya ? Tamam herkes hayvan sevmek zorunda değil ama bu düşmanlık, gözü dönmüşlük, alçaklık niye ??? Neden ?... Hemde güç kıyası yapılamayacak kadar aciz bir canlıya bunu yapmak, tamamen ezikliğin, sevgisizliğin, korkaklığın ve namertliğin alametidir. Şimdi bunu yapanı bulup, bağırta bağırta öldürseler haktır. Fakat bir kedinin canının hesabını bile doğru düzgün soramayan, göstermelik soruşturma yapan, göstermelik ihbar değerlendirenler söz konusu bu cani bağırta bağırta öldürülse adamdan sayarlar

0 2 Cevap Yaz
Aras bey 25 Temmuz 2021 21:21

İnşallah bunu yapan inim inim inler ama ölemez

0 2 Cevap Yaz
Eses 25 Temmuz 2021 19:46

Bunu yapan insan olamaz.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi