Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de ilkokul müdüründen tepki çeken mesaj

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ilkokul müdüründen tepki çeken mesaj
A
a

Eskişehir'deki ilkokul müdürü İsa Özden'in Emeklilikte Yaşa Takılanlar olarak adlandırılan EYT'lilere hakaret ettiği ve AK Parti propagandası yaptığı mesaj büyük tepki çekti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'deki ilkokul müdürü İsa Özden'in 'iç savaş tehdidi' yaptığı “EYT yoksa oy yok diyen beyinsiz abim. Seçimden sonra iç savaş çıkınca seni çalıştıracak fabrikaların hepsi kapanacak. Zira Türkiye bir reaksiyonu kaldıramaz… Sana EYT çıkaracaksa gene AK Parti çıkaracak.” paylaşımı kentte tepkilere neden oldu.

31 yıldır öğretmenlik, okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulunan 5 yıldır da İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Müdürlüğünü yapan İsa Özden, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

EYT'LİLERE ‘BEYİNSİZ’ DEDİ

Müdür İsa Özden, hesabından, “EYT yoksa oy yok diyen beyinsiz abim. Seçimden sonra iç savaş çıkınca seni çalıştıracak fabrikaların hepsi kapanacak. Zira Türkiye bir reaksiyonu kaldıramaz… Sana EYT çıkaracaksa gene AK Parti çıkaracak. DUY DUY” şeklinde paylaşımda bulundu. Müdürün bu paylaşımına, okulunda öğrencileri bulunan veliler başta olmak üzere birçok vatandaş tepki gösterdi.

İŞTE O SKANDAL MESAJ

isa özden eyt
Kaynak : Sözcü / Kemal Atlan
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
serhat 2 Nisan 2019 09:07

emekli olduktan sonra siyasete atılırsın artık boş müdür.

0 2 Cevap Yaz
Mustafa 31 Mart 2019 17:41

Yanı sizin tuzunuz kuru sırtınız devlette 65 e kadar kimse bisey demez özel sektörde kim tutacak 65 e kadar

2 4 Cevap Yaz
Vatandas2332 31 Mart 2019 16:08

Sen kendi işinle ilgilen .çok meraklıysan politikaya atıl.

1 6 Cevap Yaz
Muhtar 31 Mart 2019 15:11

Yazık ki ne yazık mezun olduğum okulun müdürüne bak liyakat olsa o okulda görev yapabilirmi acaba

2 5 Cevap Yaz
Eyt 31 Mart 2019 09:59

Yazıklar olsun insanlar sadece haklarını istiyorlar bugüne kadar ödedikleri primlerinin karşılığını emeğinin karşılığını istiyorlar sadaka istemiyorlar ama bizim ödediğimiz vergiler ve primler ile maaşlarını alan bu zihniyetsiz insanlar yalakalık uğruna konuşuyorlar ben kendi adıma ödediğim vergi ve primleri helal etmiyorum çok şükür gidip oyumuzu kullanıp vatandaşlık görevimizi yerine getirdik ilk defa sol partiye oy verdim sizin gibiler sayesinde.

3 27 Cevap Yaz
Odunpazarlı 31 Mart 2019 09:34

Kendisini okul müdürü yapan kafanın güç kaybetmesini istermi hiç?Menfaat dünyası,.Yoksa bırakın müdürü,değil öğretmen,böylesi hamal bile olamaz.....

2 26 Cevap Yaz
Cevdet 30 Mart 2019 20:54

Türkiye'de ki tüm EYT'lileri bu şahıs hakkında hakaret davası açmaya çağırıyorum. Ödeyeceği tazminatları yağdanlığını yaptığı partisi karşılayacak mı görelim.

2 12 Cevap Yaz
Adam 30 Mart 2019 18:51

Ben sana müdür olamazsın demedim.....

2 9 Cevap Yaz
Eyat'li 30 Mart 2019 17:07

Diploma cehaleti alır, ... baki kalır. Ülkeyi iç savaşa sokmaya bu kadar hevesli olma. 20 yıldır Chp'li yönetimin olduğu Şehrimiz de Milli maç izlemeni tavsiye ederim. Çanakkale Türküsünü böyle gönülden söyleyen insanları iç savaş çıkarıcı olarak yaftalamak senin gibilere yaraşır. İnadına Barış İnadına Büyükerşen.

9 60 Cevap Yaz
Barıs huzur sevgi

Çok tuhaf bir halkin talebine bu denli yanlış hasta gözüyle bakıp değerlendireni hele hele milli egitim bakanlıginda bir de taze beyin yetistiren öğretmenlerin basinda olan sözde okumuş bir müdür idareci görmedim duymadım. Bu ne fütursuzluk hele heke insanlarin haklarıni isteme ve dile getirme durumunu iç savasa baglayip kapatmak nekadar cahillik evet eskisehirde illede Büyükerşen

2 33
atatürkçü

okumuş cahil dedikleri böyle oluyor işte insana biraz karakter biraz onur ve birazda gurur lazım

2 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi