Eskişehir'de ikinci el araç isyanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ikinci el araç isyanı!
A
a

İkinci el araçlarda fiyatlar dur durak bilmiyor. Yüksek fiyatlar yüzünden ne alıcılar, ne de satıcılar önünü göremiyor. Hal böyle olunca Eskişehir ikinci el oto pazarı da en durgun günlerini yaşıyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İkinci el araçlarda fiyatlar dur durak bilmiyor. Yüksek fiyatlar yüzünden ne alıcılar, ne de satıcılar önünü göremiyor. Hal böyle olunca Eskişehir ikinci el oto pazarı da en durgun günlerini yaşıyor.
Eskişehir Odunpazarı İlçesi 75. yıl mahallesinde bulunan ikinci el açık oto pazarı en durağan günlerini yaşıyor. İkici el araç piyasasında sürekli artış gösteren fiyatlar hem alıcıyı, hem de satıcıyı zorluyor. Artan fiyatlardan dolayı alıcı da satıcı da önünü göremiyor. Vatandaşlar herkes kafasına göre fiyat yazıyor diyerek tepki gösterirken, ‘bu şekilde giderse kimse hiçbir şey alamaz’ diyerek sitem ediyor.
İbrahim Aker, “Şu an Eskişehir piyasası durgun geçiyor. Piyasada herhangi bir hareketlilik yok. ÖTV ile ilgili bir gelişme var. Olur mu, olmaz mı o da tam olarak belli değil. Satış olmuyor, gerçekleşmiyor. İstenilen fiyata alınmıyor. Araç fiyatları şu an aşırı derecede yüksek, yüzden satış yapmak çok zor” ifadelerini kullandı.
Galip İşçi, “Herkes kafasına göre atıyor, yazıyor. Araba alınacak gibi bir şey değil. Adam 94 model arabaya 120 bin TL para istiyor. Bu vatandaş onu nasıl alsın, alamaz. Araç piyasası ile ilgili önümü hiç göremiyoruz. Bu şekilde giderse daha da araba falan alamayız” şeklinde konuştu.
Mehmet Ali Çoklar, “Valla piyasa çok uçuk, olur olmaz fiyatlar var. Şöyle baktığın zaman ikinci el araçlar birinci el fiyatını geçmiş. Durum hiç iyi değil, felaket yani, kıpırdamak imkansız. Mazot, benzin düştü araç fiyatları düşmedi” dedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 9 Ağustos 2022 01:10

Daha düşer diye bekliyor herkez ama her 2 haftada bi 2-3 lira zam geliyor, çip krizi devam ettikçe oiyasa düşmez kimse buju anlamıyor

1 0 Cevap Yaz
Forza 7 Ağustos 2022 22:41

Almayin fiyatların nasil düştüğünü goreceksiniz

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi