Eskişehir'de iki odak noktaları var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iki odak noktaları var!
A
a

Eskişehir Sanayi Odası’nda 27. Dönem Seçimleri gerçekleşti. Mevcut Başkan Celalettin Kesikbaş seçimlerde tek aday olarak yer aldı. Kesikbaş yeni dönemde amaçlarının daha çok üretim ve insan kaynaklarına yatırım yapmak olduğunu kaydetti

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Sanayi Odası’nda seçim heyecanı vardı. Seçimlere mevcut Başkan Celalettin Kesikbaş tek aday olarak girdi. 16 meslek gurubu sandığında Meslek Komitesi ve Meclis Üye seçimleri için oy kullanma işlemi gerçekleşti. Seçimlere sanayiciler büyük ilgi gösterdi. Seçimlerde güven tazeleyen Celalettin Kesikbaş seçimlerin üst düzey katılımla gerçekleştiğini kaydederek, Eskişehir’e örnek teşkil eden birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir seçim yaşadıklarını söyledi. Kesikbaş, “Güzel bir gün… Eskişehir Sanayi Odası Seçimleri gerçekten üst düzey bir katılımla gerçekleşiyor. Bu bizler için büyük bir mutluluk ve demokrasinin en güzel yaşandığı günlerden bir tanesi. Biz de bu ortamı Eskişehir Sanayi Odası olarak hazırladık. Bugün meclis ve komite seçimleri var, meclisimizi ve komitelerimizi oluşturacağız. Önümüzdeki 4 yıllık süreç için Eskişehir Sanayi Odası yönetimini oluşturacağız. Bu anlamda Eskişehir’e örnek teşkil etmesi açısından birlik beraberlik mesajlarıyla dolu bir seçim yaşıyoruz. Bu anlamda ben bütün sanayicilerimize çok teşekkür ediyorum. Özellikle geçtiğimiz 4-5 yıllık süreçte bizlere büyük destek verdiler. Biz de görevlerimizi yerine getirmeye en üst seviyede çalıştık. Umarım bundan sonrası için de çok güzel çalışmalarda bulunacağız. Eskişehir Sanayi Odası gördüğünüz gibi bu birlik beraberliği en üst seviyede Eskişehir’in ve Türkiye’nin faydasına olabilecek şekilde temsil edecek” dedi.

İNSAN KAYNAKLI YATIRIM ÖNEMLİ
Kesikbaş ayrıca yeni dönemde üretime çok önem verdiklerini belirterek, yeni dönemde ihracat ve insan kaynaklı yatırım üzerinde daha çok duracaklarının altını çizdi. Kesikbaş, “Daha çok ihracat, daha çok insan kaynaklarına yatırım. Sürekli bu iki konu üzerinde motivasyonumuz var. İnsan Kaynaklarına yatırım bizim için çok önemli. Bu konuyla ilgili her türlü eğitimi en üst seviyede açıyoruz. Bir de tabi ki ihracat. Ülkemizin kalkınması için üretim çok önemli, ürettiğimizi de en üst seviyede yurt dışına satabilmek bizim için son derece önemli. Bu iki odak noktamızı hiçbir zaman değiştirmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özgür Fetih Demirdaş - Celalettin Kesikbaş - Mehmet Şimşek - 05 10 2022
ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, İş Adamı Yaşar Koçhan, Şehir Gazetesi Sahibi Murat Keskin, İş Adamı Mehmet Eren ve Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ile birlikte ESO seçiminde oy kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi