Eskişehir'de iki isim daha belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iki isim daha belli oldu
A
a

Ali Ünal ile Kamber Kahraman, CHP’den Eskişehir milletvekilliğine aday adaylıklarını duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ile İl Başkanı Recep Taşel’in de hazır bulunduğu basın açıklamasında Ünal ve Kahraman, milletvekilliğine aday adaylıklarını açıkladı.

"BU DÜZENE SON VERECEĞİZ"

Burada konuşan Ünal, Türkiye’nin ‘tek adam’ rejimiyle yönetildiğini söyledi. Bu düzene son vereceklerini ifade eden Ünal, “İşçilerin, memurların ve emeklilerin sorunlarını çözeceğiz. Gübre ve mazotta KDV ve ÖTV'yi kaldıracağız. Eğitimde aydınlanma dönemini başlatacağız. Okulsuz köy, atanmayan öğretmen bırakmayacağız. Öğrencilerimizi tarikat ve cemaatlerin karanlığından kurtaracağız. Sağlık hizmetlerini parasız yapacağız. Komşularımızla iyi ilişkiler kurup, sığınmacı sorununu çözerek Suriyelileri göndereceğiz.” diye konuştu.
"Eskişehir'de iki isim daha belli oldu" 06.03.2023

"TÜRKİYE’YE HİZMET ONURDUR"

Ünal’ın ardından söz alan Kahraman, Türkiye’ye hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu dile getirdi. “Gün layık olmadıklarımıza dur demek için birlik olma günüdür” diyen Kahraman, şunları bildirdi: “Bu anlamda her birimiz sorumluluk alma bilinciyle hiç kimseyi örselemeden, insanlarımızın farklılıklarını ayrıştırıcı değil bir çiçek bahçesindeki güzellikler olarak görmeli ve kucaklamalıyız. Soframız Halil İbrahim sofrasıdır. Soframızı büyüteceğiz. Gün, Cumhuriyet’e ve ülkemize sahip çıkma günüdür.”
"Eskişehir'de iki isim daha belli oldu" 06.03.2023
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi