Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de iç acıtan manzara... Çöplüklerdeler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iç acıtan manzara... Çöplüklerdeler...
A
a

Eskişehir'de, sahipleri tarafından terk edilen ve kış boyunca şehrin çeşitli bölgelerinde dolaşarak yaşam mücadelesi veren atlar, çöplükleri de karıştırarak karınlarını doyurmaya çalışıyorlar

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'de, sahipleri tarafından terk edilen ve kış boyunca şehrin çeşitli bölgelerinde dolaşarak yaşam mücadelesi veren atlar, çöplükleri de karıştırarak karınlarını doyurmaya çalışıyorlar.
Kent genelinde farklı tarihlerde karayollarına çıkarak çok sayıda trafik kazası yaşanmasına da sebep olan atlarla ilgili sıkıntı sürüyor. İlkbahardan itibaren kış başına kadar çalıştırılan ve daha sonra başıboş bırakılan sahipsiz atlar, soğuk kış mevsimini atlatabilmek için büyük mücadele veriyor. Şehrin birçok yerinde görülen gruplar halindeki atlar, arazilerde, tarlalarda ve parklarda karınlarını doyurmaya çalışıyor. Gezdikleri yerlerde bulunan çöp konteynerlerini de karıştıran atların yaşadıkları zor durum çevre sakinlerini de üzüyor. Çöp konteynerleri çevresinde naylon poşetleri dağıtıp atıkları çevreye yayan atlar, kötü bir görüntü oluşmasına da sebep oluyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 10 Şubat 2020 22:55

Emniyet onlem alsin kaza geliyorum diyor

2 0 Cevap Yaz
Hülya İlhanoğullari 10 Şubat 2020 18:53

Zavallı hayvanlar çöplükten nasıl beslensinler?Belediyenin bu durumu görmesini ve yaşam haklarını koruyarak gerekli tedbirleri bir an önce almasını bekliyoruz.

0 3 Cevap Yaz
FH 10 Şubat 2020 18:51

Tam olarak nerelerde görülüyorlar ben en azından birini sahiplenebilirim diye düşünüyorum. furkankaya@bfkyapi.com

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi