Eskişehir'de alkollü mekanda birbirlerine girdiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de alkollü mekanda birbirlerine girdiler!
A
a

Eskişehir’de alkollü bir eğlence mekânında müşteriler arasında çıkan tartışmaya işletme sahibinin de da dâhil olması ile yaşanan kavgada 4 kişi yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de alkollü bir eğlence mekânında müşteriler arasında çıkan tartışmaya işletme sahibinin de da dâhil olması ile yaşanan kavgada 4 kişi yaralandı.
Olay, İsmet İnönü 1 Caddesi üzerindeki alkollü bir eğlence mekânında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mekânda müşteri olarak oturan 4 kadın arasında öğrenilemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümemesi için işletme sahibi, kadınların oturduğu masaya giderek müdahale etti. Öfkeli grup bu sefer de işletme sahibiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavga sonucu işletme sahibi ve 3 kadın müşteri vücudunun farklı yerlerinden hafif şekilde yaralandı.
Masada bulunan bardakların atılması ve darp sebebi ile yaralandığı öğrenilen 4 kişi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin olayla ilgili incelemelerinin devam ettiği öğrenildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Serkisof 76 29 Aralık 2021 14:38

Sap ile samanı karıştırmamak lazım. Çağdaşlık ile alkol tüketimi arasında nasıl bir bağ kurduğunuz, aslında sizin art niyetli olduğunuzun veya hiç okuma araştırma yapmadan yaftacılık peşinde koştuğunuzun bariz göstergesidir. Ayrıca şehrimizin il belediyesi veya ilçe belediyeleri, alkollü mekanlara izin ve ruhsat verirken; kardeşim biz çağdaş bir belediyeyiz alın size izin, diyerek kafasına göre izin veremez. Valinin, yani şehrin mülki amirinin izni olmadan veya kaymakamlığın onayı olmadan o içkili mekanı kimseye açtırmazlar kardeşim. Bunlar hep bürokrasi işidir. Kanun, yasa ve yönetmelikler ne için var ? Bunları bir araştırın, ondan sonra belediyeleri tükaka ilan edin

0 1 Cevap Yaz
eses 29 Aralık 2021 10:41

Kütahya caddesi ve şair fuzuli caddesi üzerinde bulunan eğlence(pavyonlar) mekanları bizim ne kadar çağdaş olduğumuzun bir göstergesidir.odunpazarı ve büyükşehir belediye başkanlarımız. alkollü mekana izin vererek şehrimizi çağdaş medeni şehir seviyesine çıkarmak için ellerinden geleni yapmaktadır

3 5 Cevap Yaz
Gökay

Odunpazarı için soruyorum; O izinler Kazım Kurt zamanında mı çıkmış ?

0 0
Ayhan

Vayyy canına... Belediye her önüne gelene hemde valiliğe sormadan içkili mekan izni verebiliyormuymuş ? Öyleyse helal olsun

0 0
vatandaş 29 Aralık 2021 10:23

o bölge eskişehir e yakışmayan bir ses kirliliğne sebep oluyor.alkollü mekanlar yüksek sesle müzik yayını yapıyor birde kavgalar. yakışmıyor.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi