Eskişehir'de hırsızlardan güldüren soru: Abi niye çekiyorlar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hırsızlardan güldüren soru: Abi niye çekiyorlar?
A
a

Eskişehir’de sokağa çıkma kısıtlamasını hiçe sayarak otomobilden hırsızlık yaptıkları belirlenen iki şüphelinin, adliyeye sevk edilirken kendilerini görüntüleyen gazetecilere karşı polis ekiplerine “Abi bunlar bizi niye çekiyor?” sorusu güldürdü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Olay, Odunpazarı İlçesine bağlı Yıldıztepe Mahallesi Alpay Sokak üzerinde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasını hiçe sayan iki şüpheli, sabaha karşı 04.00 sıralarında park halindeki bir otomobilden teyp ve güneş gözlüğü çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. Otomobilin kapılarını zorladıktan sonra açarak içine giren acemi hırsızlar, yaklaşık 20 dakikalık uğraşın ardından aracın teybini söktü. Güvenlik kameralarına aldırış etmeyen Yusuf K. ve Sezer Y., araç içerisinde bulunan yaklaşık 800 TL değerindeki dereceli güneş gözlüğünü de alarak gözden kayboldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kısa süre içerisinde şüphelileri yakaladı.

3 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi
Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda şüphelilerin başka hırsızlık olaylarına da karıştıkları öğrenildi. Kurtuluş ve Yenikent mahallerinden çalınan 2 adet oto hırsızlığı ve Yıldıztepe mahallesindeki otodan hırsızlıkla birlikte 3 ayrı olaya karışan Yusuf K. ve Sezer Y., kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının çekim yaptığı esnada polis memuruna “Abi bunlar bizi niye çekiyor?” diye soran şüpheliler güldürdü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi