Eskişehir'de hırsızlar çaldı, o satın aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hırsızlar çaldı, o satın aldı!
A
a

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından başlatılan bir çalışma sonucu, hırsızlık yoluyla elde edilen eşyaları satın alan şüphelinin ikametinde ve müştemilatlarında birçok çalıntı nesne ele geçirildi, şahıs tutuklandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de polis ekipleri tarafından başlatılan bir çalışma sonucu, hırsızlık yoluyla elde edilen eşyaları satın alan şüphelinin ikametinde ve müştemilatlarında birçok çalıntı nesne ele geçirildi, şahıs tutuklandı.
Eskişehir'de gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünce çalışma başlatıldı. Çalışmalar neticesinde hırsızlık yoluyla elde edilen eşyaları satın aldığı tespit edilen C.A. isimli şahsın ikametinde ve müştemilatlarında yapılan aramalar sonucunda; 1 yivli av tüfeği,1 motosiklet, 1 elektrikli bisiklet, 2 bisiklet, 3 laptop bilgisayar, 1 televizyon, 1 jeneratör, 2 hoverboard, 6 araç ses sistemi ve çok sayıda inşaat malzemesi ekiplerce ele geçirildi. Ele geçirilen yivli av tüfeği, elektrikli bisiklet, bisiklet ve çeşitli inşaat malzemelerinin sahipleri polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi