Eskişehir’de her caminin önünde onlar var! Sayıları o kadar arttı ki...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de her caminin önünde onlar var! Sayıları o kadar arttı ki...
A
a

Eskişehir'de Ramazan ayı dolayısıyla her camide görülen görülen dilenciler, vatandaşlara duygu sömürüsü yaparak para toplamaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de hemen her caminin önünde namaz çıkışında görülen dilenciler ibadetlerini yapmaya gelen vatandaşların duygularını etkilemeye çalışıyor. Bazı büyük camilerde sayıları da artan dilenciler Ramazan ayını fırsat bilerek, para topluyor. Namaz çıkışlarında özellikle çocuklarıyla birlikte dilenen kadınlar, kimi zaman zorlarcasına vatandaşlardan para istiyor. Dini ve vicdani duyguları sömürürcesine cemaatten aldıkları parayı kaşla göz arasında ceplerine koyan dilencilerin, içinde madeni para olan poşetlerle dilenmeye devam etmeleri dikkatlerden kaçmadı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Okur 17 Nisan 2022 17:22

Belediye görevini yapmıyor toplaması gerekir hamamyolu işgal altında. Zabıtalar avare avare geziyor lütfen herkes işini iyi yapsın.

0 2 Cevap Yaz
Orhan Karaveli 16 Nisan 2022 12:15

Bıktık bu dilencilerden, acilen çözüm istiyoruz. Adım başı dilenci, adım başı yol kesenlerle doldu her yer. Üstelik bazı kadın dilenciler, erkekleri taciz ediyor, ahlaksız ilişki teklif ediyorlar. Evlisi var bekârı var, ayıp değil mi ? Hemde bunu gündüz vakti yapıyorlar. Bu durum artık kötü bir yere evrilmeye başladı. Para vermiyor diye insanlara bağıra çağıra sövenler bile var. Zabıta bunlara, kabahatler kanununa göre işlem yapıyor. Bir tutanak, bir para cezası, birde uyarı başka yetkisi yok ! Artık bu dilenciler asayiş sorunu olmaya başladı. Yetkililer göreve...

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi