Eskişehir'de hayrete düşüren manzara!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hayrete düşüren manzara!
A
a

Eskişehir'de korona virüs (Covid-19) nedeniyle birçok tedbir alınırken, tramvayda ortaya çıkan manzara ise pes dedirtti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Ülke genelinde pandemi sürecinde birçok önlem alınırken, Eskişehir'de ortaya çıkan manzara pes dedirtti. Şehirde en çok kullanılan toplu taşıma araçlarının başında gelen tramvaylarda adeta insan seli yaşandı. Yolcular arasında sosyal mesafeye dikkat edilmezken vatandaşlar kuralları hiçe saydı. Onlarca yolcu dip dibe seyahat ederken oluşan manzara, hayrete düşürdü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Remzi 23 Temmuz 2020 14:21

Yani vatandaş mı suçlu.

0 0 Cevap Yaz
hee 22 Temmuz 2020 20:58

Ellerinden geleni yapıyorlar millet corona dan kırılsın diye her zaman ki gibi istekler geri çevriliyor hee valla sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

2 1 Cevap Yaz
bilek26 22 Temmuz 2020 19:34

arabası olupta masraflarını karşılayabilen sizlerin böyle yazı yazıp vatandaşı suçlaması ne kolay değil mi.

0 1 Cevap Yaz
Arabam yok

Bak kardeşim arabam yok ama mantığı düzgün çalışan hiç kimsenin ama hiç kimsenin şu tramvaydaki manzarayı vatandaş ne yapsın canım, tarzı ile savunması abesle iştigaldir. Aynı vatandaş en fazla 10 dakika sonra yenisi gelecek tramvaya binmemek için bananecilik ve bencillik yapıyor. Aynı vatandaşın ne hikmetse ya işi acil yada acelesi var. Aynı vatandaşın otobüs dolmuş gibi tali alternatifleri var ama ne yapıyor ? Tramvayı hınca hınç doldurup sefer sayıları yetmiyor diye şikayet ediyor. Otobüslerin çoğu boş gidiyor, bu normalken bile böyle. Daha trajik olanı ise sadece tramvayda bu manzaranın oluşması ama 12 metrelik otobüslerin ve minibüslerin sadece sınırlı yolcu taşımaya mecbur bırakılmasıdır. Tamam çok mükemmel bir toplu taşıma sistemi yok kabul. Fakat mevcut olanıda bu şekilde karman çorman hale getiren bencil insanların hiç suçu yok mu ???

0 0
Biraz mantıklı 22 Temmuz 2020 16:12

Bakın şöyle bir örnek verecem size; belediye tramvaylardaki yoğunluğu azaltmak adına otogar ssk güzergahı üzerinde seyreden t100 otobüs hattını açmıştı. Ama ben ne zaman bu otobüsü görsem boş, ne zaman görsem boş. İnsanlar ısrar ve inatla tramvaya binmeye ve t100 hattını boş çalıştırmaya yemin etmiş gibi balık istifi şekilde tramvaya binmeyi tercih ediyorlar. Belediye o kadar duyurdu yani, tramvaylara destek ve yoğunluğu azaltmak adına bu otobüs hattını açtık dedi. Fakat bizim halkın işine gelmedi. İşin özü bizim halkta toplu taşıma kullanma bilinci ve kültürü yok ! İllaki tramvaya binecek, illaki tramvaya binecek. Yav bak t100 otobüs hattı var aynı güzergah gidiyor diyorsun yine ikna edemiyorsun. Şahsi tahminim belediye t100 hattını kapattı veya covid19 yüzünden askıya almış olabilir. Ama şuan t100 hattına ben pek rastlamıyorum. Alternatifi varken tramvayı dolmuş gibi doldurmanın ne mantığı nede izahı yoktur. Millet böyle yaptıkça yoğunluktan daha çooook şikayet eder...!

0 5 Cevap Yaz
Zaten 22 Temmuz 2020 15:39

Zaten 1 aydır böyle, yeni haber olmuş. 2 hafta önce tramvayı kullanmak zorunda kaldım, o gün tramvaya tövbe ettim.Kalabalık, leş gibi ağır ter kokusu, yapış yapış tutamaklar, şapır şapır ter akıtan sıcak, insanların gergin hal ve hareketleri, tartışmalar ve buna rağmen hâlâ tramvaya binmekte ısrar edenler. Maalesef halkımız tramvayı tek alternatif olarak görüyor. Mesele birazda bundan kaynaklı. Ben tramvayın en yoğun durağı olan atatürk lisesinin orada oturuyorum, 1 hafta önce durak sabahın dokuzunda hınca hınç dolu. Gideceğim yer ise yunusemre devlet hastahanesi. İnanırmısınız siyah 23 nolu otobüse bindim kliması bile açık bomboş otobüste ferah ferah seyahatimi tamamladım. Sonra dedim ki kendime iyi ki otobüsü kullanmışım. Ne gerek var klima bile açmadan çalışan tramvaylarda turşu kavanozu gibi seyahat etmeye ? Otobüsler bomboş giderken kendinize tramvay ile eziyet etmeyin ey hemşerilerim

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi