Eskişehir'de hava nasıl olacak? (1.3.2018)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hava nasıl olacak? (1.3.2018)
A
a

Eskişehir ve çevresinde kısa süreli de olsa etkili olan kar yağışı ulaşımda yer yer zorluklar yaşatsa da, özlenen beyaz örtü özellikle kırsal kesimde sevinçle karşılandı. 

Sütiş Eskişehir
Seyitgazi ilçesine bağlı Göcenoluk mahallesine yağan kar mahalleli tarafından sevinçle karşılandı. Taşımalı eğitim kapsamında Kırka'daki okullara Gözenoluk mahallesine öğrenci taşımacılığı yapan Mahalle Muhtarı Nazıf Şükrü Özyavuz, özlenen kar yağışı karşısında çok sevindiklerini, devamı beklediklerini anlattı. Yolların beyaz örtüyle kaplanmasına, ulaşımda her hangi bir sıkıntının yaşanmamasına rağmen özlemle beklenen kar yağışını verdiği pozla ölümsüzleştiren Özyavuz, tarım alanları ve yazın kurak geçmemesi ile daha fazla kar yağışı için dua ettiklerini söyledi.

Meteorolojik verilere göre bugün de Eskişehir'de kar yağışı beklenmekte.

Bugün en yüksek sıcaklık değeri 4 derece, en düşük ise -4 derece seviyelerinde olacak.

Yarın için sis ve pus uyarısı yapılıyor. Yarın kentimizde sıcaklıklar 4 ila 6 derece birden yükselerek yeniden mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Yarın (2 Mart 2018) Eskişehir'de herhangi bir yağış hadisesi beklenmezken en yüksek sıcaklık değeri 10 derece, en düşük ise 6 derece seviyelerinde olacak.

 

Eskişehir beyaza büründü

Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi