Eskişehir'de hava açacak mı? Kentte bugün hava durumu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hava açacak mı? Kentte bugün hava durumu...
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporunda Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporunda Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan tahminlere göre, bugün Eskişehir ve bölge genelinde hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olması bekleniyor. Önemli bir hava değişikliğinin beklenmediği belirtilen raporda, Eskişehir ve Kütahya illerinin orta ve güney kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Raporda, sağanak yağış sonrası yaşanabilecek aksaklıklar ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Meteorolojik verilere göre bugün Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 24 derece ile Mihalgazi ilçesinde olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 14 derece ile Han ilçesinde olacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü yayımladığı raporda rüzgârın ise kuzey ve batılı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında kuvvetlice eseceği tahmin edildiği bilgisini paylaştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi