Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de hastanenin çatısı kuvvetli rüzgara dayanamadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hastanenin çatısı kuvvetli rüzgara dayanamadı!
A
a

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin kantininin çatısında kuvvetli lodostan dolayı çökme meydana geldi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de son günlerde baharı andıran bir görüntü hakim. Fakat şimdilerde kentte aralıklarla lodos etkili oluyor. Yaşanan rüzgar dolayısıyla olumsuz anlar da yaşanıyor.

Eskişehir Yunus Emre hastanesi kantini de lodostan nasibini aldı. Etkili olan rüzgar dolayısıyla kantinin çatısında çökme yaşandı. Kantinde bulunanların ise panikle bulunduğu yerden ayrıldıkları öğrenildi. ESTV Whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerde hiç kimsenin zarar görmemesi ise rahatlattı.

Öte yandan hastanelerin güvenilir söylemleri yaşanan çökme dolayısıyla bir kez daha düşündürdü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sular seller 6 Şubat 2020 21:21

Benzer bir konu ama, bu başka bir konu ve daha ciddi. Biliyorsunuz, YHT yolcu bekleme salonu ile peronlara giriş çıkışlar yer altına alındı. 3-4 yıldır hizmet veriyor. Tren hatlarının altında yolcu bekleme salonu vardır. Kar ve yağmur nedeniyle yolcu bekleme salonuna, tavan BA döşemeden 5-6 yerden su akıyor. Ayrıca, her iki tarafta giriş çıkışın yapıldığı merdivenlerin cam kaplı tavanından 6- 7 yerden su akıtıyor. Yeni değil Kasım ayında sızmalar başladı. Artarak da devam ediyor. Su akan yerlere bir leğen konulmadığı kaldı. Bu gidişle leğeni de göreceğiz. Cam tavanı tamir etmek kolayda, deryolu hatların üstünden geçtiği BA döşemeyi hangi akılla onaracaksınız da su sızmasını önleyeceksiniz. Gazeteci arkadaşlar, tez gidin ayrıntılı inceleyin fotoğraflayın bir haber yapın da işi büyütmediğinizi dost düşman görsün. (Yağmu yağarken gidin)

1 2 Cevap Yaz
Cengizhan 6 Şubat 2020 15:18

Bu kadar taraflı olmayın. Madem hastanelerde güvenlik düşündürücü sizin için gitmeyin. Azıcık samimi olun gerçekçi olun. Bu neyin düşmanlığı neyin kini. Umarım siz o hastanelere muhtaç olmazsınız. Tarafsız olun. Gerçekleri yazın Halk o zaman daha sahip çıkacaktır yerel basına.

5 3 Cevap Yaz
DKC 6 Şubat 2020 11:57

Çatının felan çöktüğü yok, abartmakta bizim milletin üstüne yok. Çatı değil o plastik kompozit be kardeşim, yani görüntü kirliliğini kapatmak adına iç ve dış cephelere uygulanır. Tabi ki sert rüzgara dayanıksız ve çabuk kırılma özelliği olan bir malzeme. Git reklamcılara ver ölçüyü sana istediğin kadar tedarik ederler bu malzemeden. Tamam hükümetin çoğu projesi baştan savma ve gelişi güzel fakat göz var izan var bu çöken çatı değil ki! İç cephe dekorasyon malzemesi o kadar. Abartılacak bişey yok!

4 8 Cevap Yaz
yakup

sayın DKC işte böyle objektif yorum ve eleştir yapmak gerekir. Basında objektif haber yapmalı ki doğruları öğrenelim

4 4
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi