Eskişehir'de hastanede skandal görüntüler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hastanede skandal görüntüler!
A
a

Eskişehir Çifteler Devlet Hastanesi’nde çekildiği belirlenen ve hafta sonu sosyal medyaya düşen görüntüler bu kadarı da olmaz dedirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Görevde olması gereken personelin hastanede bir odada toplandığı ve parayla kağıt oynadığının açıkça gözüktüğü görüntüler büyük tepki topladı. Hastane koridorlarının bomboş ve görevli bankolarında kimsenin olmadığının da kayıt altına alındığı görüntülerin aylardır yaşandığı iddia edilirken Çifteler Devlet Hastanesi yönetimininse bu şikayetleri değerlendirmeye almadığı ve tek bir adım atmadığı ileri sürüldü.



Görevli personellerden birinin ise maaşı ile ilgili devlete açıkça küfür ettiğinin net olarak duyulduğu görüntülere, sağlık camiası da tepkili. Ülke genelinde Covid-19’la yapılan mücadelede birçok meslektaşlarını yitiren, yoğun mesaide can kurtarma telaşında olan ve sevdiklerinden mahrum kalan sağlık çalışanlarını münferiten bile olsa böyle bir tabloyla sağlık çalışanlarını yan yana getirmenin mesleğe ihanet olduğunu savunuyor.
Kamuoyunda büyük tepki çeken görüntüler hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı ve ilgili personelin soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi. Gelişmeleri yakından takip edeceklerini belirten sağlık temsilcileri ise sağlıkçıların emeklerini hiç eden böyle bir tablodan kimler sorumluysa gereğinin yapılması gerektiğini belirterek bu konunun üstünü kapattırmayacaklarını belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ercan 25 Ocak 2021 18:25

bunlardan çoban bile olmaz ömür boyu süründürecen

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi