Eskişehir'de hafta içi kar geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hafta içi kar geliyor!
A
a

Eskişehir kışı iyice hissetmeye başlıyor. Bunun sonucunda da bu kış sezonunun ilk kar yağışının Çarşamba günü başlaması bekleniyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir son dakika gelişmesi: Eskişehir hava durumu uyarısı sezonun ilk kar yağışı ile hafta içi karşılaşacağımızı gösteriyor. Geçtiğimiz günlere kadar kış mevsimini pek de hissedememiştik. Ancak önümüzdeki hafta bu durum değişecek ve havalar soğuyacak, yağışlar sertleşecek.
Meteorolojiden alınan verilere göre Eskişehir 4 Aralık Çarşamba günü sezonun ilk kar yağışına "merhaba" diyecek. O gün şehrimizde sıcaklık en fazla 4 dereceye yükselecek, rüzgar ise saatte 16 kilometre hızla esecek.

Eskişehir hava durumu
Eskişehir'de 2 Aralık 2019 Pazartesi günü en düşük sıcaklık 0 derece, en yüksek 7 derece olacak. Hava parçalı bulutlu
3 Aralık Salı günü gece saatlerinde sıcaklık -1 dereceye kadar düşecek, gün içinde ise parçalı bulutlu hava ile 10 dereceyi göreceğiz.

Çarşamba günü kar geliyor
Eskişehir'de 4 Aralık Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor.
Rüzgar Kuzeyden 16 km/sa hızla esecek. Sıcaklık en düşük 0, en yüksek 4 derece olacak. Yağış gün boyu sürebilir.

5 Aralık Perşembe günü ise kar yağışının ardından buz keseceğiz, sıcaklık -4 dereceye düşecek, gün içinde 3 dereceye kadar ancak yükselebilecek, gökyüzü parçalı bulutlu olacak.
6 Aralık Cuma günü de sıcaklık en düşük -4 derece, en yüksek 4 derece olacak, az bulutlu bir gökyüzü ile karşılaşacağız.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi