Eskişehir'de gurur verici haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de gurur verici haber
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Eyüp Çınar, Cumhurbaşkanlığının yürüttüğü Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı kapsamında Türkiye’ye çağrılan 47 akademisyen arasında yer aldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Endüstri 4.0 ve yapay zeka alanlarında çalışan Dr. Öğretim Üyesi Eyüp Çınar’ın NewYork’ta bulunan Rochester Institute of Technology’de eğitim; dünyanın mikroçip geliştiren sayılı firmaları arasında yer alan ASML’de çalışma deneyimi bulunmakta. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında ESOGÜ’de ders vermeye başlayacak Dr. Öğretim Üyesi Çınar, yurtdışındaki çalışmalarına Türkiye’den devam ederek bilgi ve deneyimlerini öğrencileri ile paylaşacak.

Başvuru sonuçlarına ilişkin haberi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından “Rüya takımı işbaşında! Hayaller gerçeğe, Türkiye'nin geleceğine dönüyor. Tersine beyin göçünün en vizyoner politikası hayata geçti. Dünyanın alanında en iyileri ülkemize geldi” ifadeleri ile duyurdu. Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile küresel şirketlerde çalışan 5’i yabancı uyruklu 47 akademisyen tersine beyin göçü kapsamında kadroları bulunan üniversitelerde hizmet verecekler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi