Eskişehir'de gökten ceza yağdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de gökten ceza yağdı!
A
a

Eskişehir'de, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent genelinde helikopterle yapılan trafik denetimlerinde 23 sürücüye 12 bin lira para cezası uygulandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi: Eskişehir'de, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kent genelinde helikopterle trafik denetimi yapıldı.
Edinilen bilgilere göre; İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanındaki Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Kütahya ve Eskişehir-Afyonkarahisar kara yollarında Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde helikopterle trafik denetimi gerçekleştirdi. Uygulamada, kural ihlali yapan sürücülerin araçlarını havadan tespit eden ekipler, uygulama noktalarına bilgi verdi. Havadan tespit edilerek kontrol noktasında durdurulan 23 sürücüye toplam 12 bin 98 lira para cezası uygulanırken, 4 araç trafikten men edildi.
Öte yandan helikopterli trafik denetimine; Eskişehir vali yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve Alper Balcı ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Kadir Çimen katıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 25 Şubat 2020 23:56

Demek ki kural tanımayan kurallara uymayan çok çağdaş modern ve kültürlü insanlar arasında yaşıyoruz. Demek ki örnek avrupa şehri böyle olunuyor.

0 0 Cevap Yaz
Misafir 23 Şubat 2020 22:40

Helikopter kaç para yaktı.

0 1 Cevap Yaz
DKC 14 Şubat 2020 17:56

Tebrik ederim, olması gereken ve beklediğimiz hareketler bunlar. İşte böyle kurallara uymayanlara verecekler ayarı. Kural tanımazları işte böyle ayar manyağı yapacaksın ki, niyeti olanlarada ibret olacaklar. Umarım bu denetimler daha da artar. Birde şu yaya geçitlerine ve geniş kaldırımlara bilhassa meydan okur gibi araba park edenlerin arabalarını anında ceza yazıp kaldırıp götürseler ne iyi olur...

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi