Eskişehir'de göç başladı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de göç başladı!
A
a

Eskişehir'de ağaçların göçü başladı. Yaz aylarında Köprübaşı ve Kentpark’ı süsleyen palmiyeler, kış aylarında bakımlarının gerçekleştirileceği seralara götürüldü

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi: Yaz aylarında Köprübaşı'nı ve Kentpark’ı süsleyen palmiyeler, kış aylarında bakımlarının gerçekleştirileceği seralara götürüldü.
Büyükşehir Belediyesi, kente estetik bir görüntü katan palmiye ağaçlarını havaların soğumaya başlaması nedeniyle Kentpark ve Köprübaşı’ndaki yerlerinden alarak Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı seralarına taşındı.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, palmiyelerin kış süresince bakıma alınacaklarını belirterek, özel olarak hazırlanan seralarda gelecek yaza kadar en güzel biçimde büyütüleceklerini söylediler. Palmiyelerin yanı sıra, Eskişehir’de caddeleri ve parkları süsleyen Akdeniz iklimi bitkisi zakkumlar da toplanarak seralara götürüldü.    

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 20 Kasım 2019 07:48

Eskisehir iklimi palmiyiye uygun olmadigi biliniyor, bunun yerine buyuk botanik bahce yap. Bunlarin hepsi parayi gereksiz yerlere aktarma plani yaziik eskisehire

3 2 Cevap Yaz
Aliş 20 Kasım 2019 00:36

Kara kaşlar bir ayıp, bir defo değildir ama nüfusu bir milyona dayanmış ve neredeyse kilitlenmek üzere olan bir şehri makyajla , kültür sanat festivalle , yumurtayla , sütle yönetmek aklını kiraya vermemiş birisi için çok kötüdür. Şüphesiz bunlarda önemli yapılmalıdır. Ancak bunları yap başka hizmetleri aksat olunca eskişehir tek yönlü beslenen OBEZ İNSANA benziyor . Sağlıklı bir durummudur bu ?

5 3 Cevap Yaz
kadriye başsız 19 Kasım 2019 15:15

iyi güzel yapılan ama aynı özen kışın acımasız soğuğu ile başbaşa kalan kedilere köpeklere gösteriliyor mu? az sayıda kulübe yetmiyor, sayısı çoğaltılsa gönüllere mama verilse onlar için çokta zor olmamalı. Bu canlıların ağaçlar çiçekler kadar kıymeti yok mu?

1 16 Cevap Yaz
Aliş 19 Kasım 2019 14:48

Vizyona bak vizyona çok büyük iş saksıda 10-15 tane palmiye. Eskişehir sana bu kadarı yeter vallahi aslında çok bile .

25 12 Cevap Yaz
Alişimin kaşları kareeee

makarna ve kömürü fazla kaçırmışsın bu her halinden belli oluyor ..biz CHP li belediyelerin üçünden de memnunuz..

11 20
Asdasgsgfgsvsv

Aliş sen bu kafayla yarın gel hemen belediyede işe başla.

3 3
demokrat

yürrü

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi