Eskişehir'de gazeteci Hakkı Sağlam'a saldırı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de gazeteci Hakkı Sağlam'a saldırı
A
a

Eskişehir Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam, dün sabah işe giderken hain bir saldırının hedefi oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'deki olay dün sabah saat 09.10 sularında Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’nde meydana geldi. Bir kafenin önünde pusu kurmuş bir kişi Hakkı Sağlam’a sol tarafından dirsek ve yumrukla saldırdı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Spor giyimli ve yüzünü gizlemek için şapka ve kapşon takan saldırgan daha sonra kaçtı. Çevredeki kameralar tarafından eşkali belirlenen saldırgan Emniyet görevlileri tarafından yakalandı. 

ÇOMAK SOKMAK

Konuyla ilgili konuşan Gazeteci Müdürü Hakkı Sağlam “Anlaşılan tekerine çomak soktuğumuz birileri gözdağı vermek istemiş. Bu saldırı şahsıma değil, basın özgürlüğüne ve gazeteciliğe yapılmıştır” dedi.

hakkı sağlam saldırı
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sağlıkçı 15 Kasım 2019 23:54

Sağlık Bakanlığı basiretsiz yöneticileriyle gurur duysun. Onlar hiçbir şey olmamış gibi gururla ortalıkta gezsinler. Sağlık Bakanlıgından umudumuz kalmadı. Bari adalet bakanlığı hakkını ve hukukunu koruyanları korusun. Neden mi? Hastanede uydurma gerekçelerle hükümlü yatırılıp mensubu olduğunuz adalet bakanlığı dolandırılmış oluyor da ondan.

0 0 Cevap Yaz
Recep Habuk 15 Kasım 2019 14:11

Büyük Geçmiş Olsun Hakkı Bey .Ayrı duygu ve düşüncede de olsak,Şiddeetin her türünü lanetliyorum kınıyorum.Özelliklede kalleşçe arkadan yapanlar veya yaptıranlar aciz ve korkaklardır.

3 5 Cevap Yaz
Odunpazarlı 15 Kasım 2019 11:55

Son dönemdeEskişehirde sağlık sektöründe yaşanan olumsuzlukları çokca dile getiren yazar maalesef susuturulmaya çalışıldı...Memlekette siyasetci kalmayınca bazı sivil toplum örgütleri rajon kesiyor sanki ?Çok geçmiş olsun Hakkı bey

8 7 Cevap Yaz
Esnaf 15 Kasım 2019 10:33

Hertürlü hırsızlığı,haksız kazancı,tarikat ticaret siyasetten köşeyi dönenleri,bulundukları makamı haketmeyen yalakaları ,herdaim ifşa eden cesur gazeteciye ,kalleşçe yapılan saldırıyı lanetliyor,kendisine çok geçmiş olsun diliyoruz....

8 14 Cevap Yaz
Blntt...... 15 Kasım 2019 10:11

Yanındayız Sayın Hakkı SAĞLAM....Yapanları,Yaptıranları Esefle Kınıyoruz....Durduramayacaklar Halkın Coşkun Akan Selini...

7 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi