Eskişehir'de flaş ulaşım duyurusu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de flaş ulaşım duyurusu!
A
a

Eskişehir'de kontrollü normalleşme kararlarının açıklanması ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının esnetilmesiyle birlikte, Büyükşehir Belediyesi de tramvay ve otobüs sefer saatlerinde düzenlemeye gitti. Yapılan açıklamaya göre seferleri arttıran Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart itibariyle tramvayları da hafta sonu tekrar işletmeye başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi:
Vaka sayılarının kontrollü şekilde ilerlemesi ve sarı koduyla normalleşmeye başlayan Eskişehir’de, Büyükşehir Belediyesi de toplu taşımada seferlere düzenleme getirdi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre sefer sayılarını arttıran ve tramvay seferlerini hafta sonu tekrar başlatan Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı 21.00 sonrasında ise toplu taşımayı otobüslerle sağlamaya devam edecek.

Yapılan açıklamada “Kıymetli hemşehrilerimiz, 2 Mart 2021 tarihinde sarı koduyla normalleşmeye başlayan şehrimizde tramvay ve otobüs seferlerinde de düzenlemeye gidilmiştir. Bu kapsamda sefer sıklıklarını arttıran otobüslerimizin yanı sıra sokağa çıkma kısıtlaması yalnızca 21.00 sonrası gerçekleşecek Cumartesi ve Pazar günleri de tramvaylarımız seferlerini kısıtlama başlayıncaya kadar sürdürecektir. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri kırsal mahalle otobüslerimiz hizmet verecek olup, kırsal ilçe otobüslerimiz ise yalnızca Cumartesi günleri seferlerini gerçekleştirecektir. Toplu taşımada Hes Kodu dönemi devam etmekte olup, vatandaşlarımız tramvay ve otobüs saatlerimize web sitemizin (www.eskisehir.bel.tr) Hızlı Menü bölümünden kolaylıkla ulaşabilmektedir.” denildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es 4 Mart 2021 17:16

yeni tramvay hatları hakkında yine bir haber yok

0 2 Cevap Yaz
Peker 4 Mart 2021 16:31

Sultandere hattı ne durumda.

0 1 Cevap Yaz
nokta 4 Mart 2021 16:02

yaşlı insanların kartlarını kapatan ESBİLEM neden açmıyorsunuz

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi