Eskişehir'de flaş duyuru: Onlar da yasaktan muaf!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de flaş duyuru: Onlar da yasaktan muaf!
A
a

Eskişehir Valiliği yaptığı duyuru ile uygulanan sokağa çıkma yasağından yeni muaf tutulacak olan kişileri açıkladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi: Eskişehir Valiliği'nce yapılan duyuruya göre, uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf tutulan yer ve kişilere yenileri eklendi. Valilik, sokağa çıkma yasağından yeni muaf tutulacak olan kişi ve yerleri açıkladı.

Araç muayenesi yaptıracaklara muafiyet
Yapılan açıklamaya göre araç muayene istasyonları ile burada çalışan personel ve araç muayene randevusu olan taşıt sahipleri de ardık sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaklar.
Ayrıca, motorlu taşıt sürücü kursları, havacılık ve denizcilik kursları, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları ve iş makineleri sürücü eğitim kurslarına devam eden kursiyerlere yönelik hafta sonları düzenlenmesi zorunlu olan direksiyon eğitim sınavları ile diğer teorik ve uygulama sınavlarında görev alan komisyon görevlileri, usta öğretici ve bu sınavlara girecek olan kursiyerler de, kısıtlamalardan muaf olacak.
Aynı şekilde, Milli Eğitim Bakanlığı EBA Lise TV MTAL ve EBA platformunda yayınlanmak üzere Bakanlığa bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim okul ve kurumlarında çalışmaları devam eden uzaktan eğitim video çekim, kurgu ve montaj faaliyetlerini yürüten personel de uygulanmakta olan sokağa çıkma yasaklarından muaf olmasına karar verildiği duyuruldu. 



 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi