Eskişehir'de flaş açıklama: Şikayetçi oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de flaş açıklama: Şikayetçi oldu!
A
a

Önceki dönemlerde AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları’nda görev alan Harun Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın kendisinden şikâyetçi olduğunu duyurdu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Önceki dönemlerde AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları’nda görev alan Harun Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın kendisinden şikâyetçi olduğunu duyurdu.
AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ve Harun Karacan’ı etiketleyerek paylaşım yapan Özdemir, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Sosyal medyadan yaptığım eleştirileri kendince şahsına hakaret edildiğini düşünen AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan şahsıma karşılık savcılığa avukatı Pınar Turhanoğlu tarafından şikayette bulunulmuştur. Paylaşımlarımda kendi şahsına bir iftira, hakaret söz konusu değildir. Siyasetçiler alkışlanmaya alışık olduğu gibi eleştirilmeye de açık olmak zorundadır. 2014’ten bugüne kadar hizmet ettiğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halka hizmet, hakka hizmettir anlayışını kendisine benimsemiş bir davada bulunmaktan şeref ve onur duydum, duymaya da devam edeceğim. Haksızlık karşısında dün de susmadım, bugün de susmayacağımı belirtmek isterim.”

 
Kaynak : Meltem Karakaş
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vekil Adayı 30 Eylül 2022 08:45

Oo iç savaş başlamış bile. Gerçi bu olay sıkıntılı, eleştiriye dayanamayan biri nasıl vekil adayı olacak?

0 4 Cevap Yaz
yazının ve partinin özetidir 29 Eylül 2022 22:14

"2014’ten bugüne kadar hizmet ettiğimiz Cumhurbaşkanımız"

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi