Eskişehir'de fiyatlar yarı yarıya düştü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de fiyatlar yarı yarıya düştü!
A
a

Eskişehir'de balık satışı yapan esnaf Selahattin Aslanbenzer, balık piyasasını değerlendirdi. Fiyatların koronavirüs salgınının artması sonrası yarı yarıya düştüğünü söyleyen Aslanbenzer, dışarıda insan olmadığı için satışların da azaldığını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri...

Vatandaşların evden çıkmadığını, çıktıkları takdirde de hemen balık alıp eve döndüklerini söyleyen Aslanbenzer, “İnsanlar olmadığı için satış azaldı. İnsanlar çıkmış olsa iki üç misli artar. Gelen bir kilo değil iki, üç kilo alıyor.  Ama sokakta insan yok. Balığın bağışıklık sistemine faydası olduğunu halk öğrendiği için balığa hücum ediyorlar. Eğer üç kişi geçiyorsa iki balık alıyor” dedi. Balık fiyatlarının yarı yarıya düştüğünü belirten Aslanbenzer, “Şu anda levrek, çupra dönemi. Özellikle bunları tercih ediyorlar. Hamsinin kilosu 20 TL. İstavrit, ithal palamut, uskumru 20 TL. Koronavirüsten önce 30 liraya sattığımız hamsi şu anda 20 TL” ifadelerini kullandı. Aslanbenzer, “Vatandaşa tavsiyemiz evinden çıkmasın. Eğer çıkarlarsa da direkt balığı alıp, doğru evine koşsunlar” tavsiysinde bulundu.
 
Kaynak : Hilal Köver / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ozgu 21 Mart 2020 22:53

zamanında yeterince yuksek fiyattan sattılar.... alan olmayınca mi yaryariyari düşürdüler

0 1 Cevap Yaz
Murat savaş 21 Mart 2020 21:42

Hakikaten fiyatlar yari yarıya düşmüş... Yersen....

0 2 Cevap Yaz
Kim ne yapsın? 21 Mart 2020 17:34

Yaz geldi balıkta tatmı kaldı? Sezon sonu balık lezzetli olmaz, o kadar kış geçti soğuklar yaşadık. Peki o zaman neden balıkları ucuz vermek yerine 25-35tl arası ortalama fiyatı vardı? Demir tavında dövülür, kim ne yapsın balığın bayatını tatsızını?

2 12 Cevap Yaz
Yalan dolan

Kısın bile hamsıyı 20-25 aralığında sattılar şimdi fiyat düşmüş reklam amaclı bir konuşma düşüpte 10 TL mı olmuş hayır hala aynı 20 TL demekkı neymiş reklam reklam başka bısey değil bos beleş bir haber

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi