Eskişehir'de fırıncılardan çağrı var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de fırıncılardan çağrı var!
A
a

Eskişehir'de koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşların ekmeklerin poşetlenerek satılmasını talep etmesi üzerine fırınlarda poşet sıkıntısı yaşanmaya başladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri...

Koronavirüsten kaynaklı birçok alanda tedbirler alınmaya devam ederken vatandaşlar da ekmeğin poşetlenerek satılmasını talep etti. Vatandaşın çağrısına uyan bir fırın işletmecisi bakkallara gönderdiği ekmeğin yanında poşet de yolluyor. Ancak yapılan bu uygulamada ise esnaf poşet sıkıntısı yaşıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan fırıncı esnafı İsmail Şahin, “Koronavirüsten kaynaklı işlerimizde düşüş yaşandı. Hastalık olmadan önce ekmeği burada poşetliyorduk. Bakkallara da kasayla gönderiyorduk. Ancak hastalık çıkmasıyla birlikte vatandaşların da şikayetini göz önünde bulundurarak bakkallara gönderdiğimiz ekmeğin yanında poşette göndermeye başladık. Bakkallarda poşetlenerek veriliyor. Ama şimdi poşet sıkıntısı yaşıyoruz, poşet yetişmiyor” ifadelerini kullandı.



VATANDAŞA ÇAĞRI
Çoğu vatandaşın evinde ekmek yapmaya başlamasının kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Şahin, vatandaşlara da çağrıda bulundu. Şahin, “Ekmekler 300 derecelik fırınlarda pişiyor. Sıcak ekmekte hiçbir virüs barınamaz. Ekmeğini fırından al” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatma turan 5 Nisan 2020 01:05

Çalışan arkadaşlar nesekilde hisjen evde ekmek yapmak daha sağlıklı çünkü tek el çalışmakta daha uyguna maddi açıdan geliyor millette para yok

1 0 Cevap Yaz
Ahmet 31 Mart 2020 08:48

Fırıncılar doğru söylüyorlar.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi