Eskişehir’de film gibi operasyon

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de film gibi operasyon
A
a

Eskişehir’de bir eve jandarma ve Polis Özel Harekât Şubesi ekiplerince düzenlenen ortak operasyonda, yan binaya kaçan şüpheli yakalanırken, çok miktarda silah, uyuşturucu madde, çalıntı cihaz ve nakit para ele geçirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Beylikova İlçesi’nde uyuşturucu kullanan kişilere madde temin ettiğinden şüphelenilen şahsın yakalanması amacıyla çalışma gerçekleştirildi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu kent merkezindeki Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak’ta bulunan ikametinde olduğu tespit edilen U.G. isimli şüphelinin yakalanma amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle operasyon düzenlendi.

Eskişehir’de film gibi operasyon 12.01.2022
ÇATI KATINDA YAKALANDI

Jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonu esnasında en üst katta bulunan evinden yan binanın çatısına atlayan şüpheli, uzun süre arandı. Yan binanın çatı katında saklandığı yerde yakalanan şüpheli gözaltına alındı. Uyuşturucu ve silah ticareti yaptığı tespit edilen şüphelinin evinde Jandarma Narkotik Köpeği Bando ile yapılan aramalar sonucu, 4 adet kurusıkı tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 245 adet tüfek fişeği, 1 adet seri numarası bulunmayan tabanca, 6 adet payp olarak bilinen uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet payp çakmağı, 2 adet araç plakası, 4 adet uyuşturucu hap, 5 gram metanfetamin, 5 gram esrar, 40-50 santimetre civarında 1 kök kenevir bitkisi, 1 adet telsiz, 40 adet çalıntı olduğu değerlendirilen cep telefonu, uyuşturucu madde satışından elde edildiği düşünülen 47 bin TL nakit para ve hırsızlık malzemesi olduğu değerlendirilen çeşitli elektronik malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi