Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de feci kaza: Otomobil onlara mezar oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de feci kaza: Otomobil onlara mezar oldu
A
a

Eskişehir’de tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 genç kadından 2'si hayatını kaybederken 1'i ağır yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de tıra arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 genç kadından 2'si hayatını kaybederken 1'i ağır yaralandı.
Kaza, bugün sabah 05:30 sıralarında Ankara-Eskişehir karayolunun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir istikametine gitmekte olan Seda Bodur’un idaresindeki 52 DS 412 plakalı otomobil, önünde giden 06 JTJ 81 plakalı tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobilde sıkışan sürücüsü Seda Bodur (22) ile ön koltukta yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan muayenelerinde genç kadınların hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cenazelerin, Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna gönderildiği öğrenildi.
Kaza sonucu 2 kişinin cansız bedeninin çıktığı otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan ve ağır yaralı olarak kurtulan Meltem B.(19), olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Tır sürücüsü Hilmi K., Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hong Kong 20 Temmuz 2022 18:34

Korkunç bir ölüm, Allah taksiratlarını affetsin. Uğruna milyarlar verdiğimiz, borçların içine battığımız arabaların haline bak. Resmen tekerlekli giyotin. İnşallah üçüncü kız hayata, sevdiklerine tutunur

0 3 Cevap Yaz
Kaan bey 20 Temmuz 2022 18:20

Yahu, yazıktır günahtır neden halen, ağır vasıta ve kamyonların dorse ve kasa altlarına darbe emici tampon zorunluluğu getirmiyorlar? O kadar milletvekili vallahi boşa oturuyor o koltuklarda. Bir yasayla şu en feci ölüm sebebine son verilebilir. Bu tip kazalar artmaya başladı, sebebi ne kadar hız olsada sonucu ölüme götürüyor. TIR VE KAMYONLARA ARKA TAMPON ZORUNLULUĞU GETİRİLSİN!!!

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi