Eskişehir hastaneleri için korkutan iddia!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir hastaneleri için korkutan iddia!
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne de bu nedenle ortopedi malzemelerinin uzun süreden beri alınamadığı, eldeki malzemelerin de tükendiği öne sürülüyor.

Sütiş Eskişehir
İddialara göre, Sağlık Bakanlığı, yeterli bütçesi kalmaması nedeniyle malzeme almakta zorluk çekiyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne de bu nedenle ortopedi malzemelerinin uzun süreden beri alınamadığı, eldeki malzemelerin de tükendiği öne sürülüyor.

sağlısolluhaber.com'un haberine göre, Şehir ve Yunus Emre Devlet hastanelerine başvuran hastaların, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği ifade ediliyor.

ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde de, Eskişehir ve bölgede bulunan illerin tamamına yetecek kadar ortopedi malzemesinin bulunmadığı, kısa zamanda fakülte hastanesindeki malzemenin de biteceği alınan bilgiler arasında.

Eskişehir Şehir Hastanesinden Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen bir hastanın Sağlı Sollu Haber’e ulaşarak aktardıkları ise tehlikenin boyutunu ortaya çıkarıyor.

ESOGÜ'DE DE MALZEME BİTİNCE NE OLACAK?
Hastanın aktardıkları şöyle: “Şehir Hastanesine gittim, malzeme olmadığı için burada tedavi olamayacağımı söyleyerek beni fakülte hastanesine gönderdiler. Orada gereken yapıldı. Ancak burada da malzemenin biteceği konuşuluyor. Peki malzeme bitince ne yapacağız? Bizi özel hastanelere muhtaç duruma getirmesinler. Bizim özel hastanelere verebilecek paramız yok. Sağlık hizmeti sadece zengine verilir duruma getirilmesin."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Birkan 21 Aralık 2021 18:26

Önce bu malzemeleri ithal eden firmalara ödeme yapsınlar. Sonra yoh yoh galmadı desinler önce borclarını ödesin devlet

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi