Eskişehir'de ekmeğe zam geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ekmeğe zam geldi
A
a

Eskişehir’de 1 lira 25 kuruştan satılan ekmeğin bugünden itibaren 1 lira 50 kuruştan satılmaya başlanacağı duyurulmuştu. Ancak en son yapılan açıklamaya göre, ekmek zammı ertelendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Fırıncıların 8 ay önce talep ettiği fiyat artışı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) meclis gündeminde görüşülerek karara bağlanmıştı. Yeni tarifeye göre 200 gram ağırlığındaki ekmeğe 25 kuruşluk artış yapıldı. Daha önce 1 lira 25 kuruş olan ekmek, 17 Ağustos pazartesi gününden itibaren 1 lira 50 kuruştan satılacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Semih 15 Ağustos 2020 16:07

Büyükerşen Suya zam Ekmeği zam da zam yeter Büyükerşen yeter yahu.

5 4 Cevap Yaz
Erkan

Halk ekmek mi 1 lira 50 kuruş olmuş.?

0 0
Burak

Ulan ülkede her şeye zam geliyor giriyor bir taraflarınıza, geçmediğin köprünün parasını ödüyorsun bir tek Büyükerşene laf söyleyebiliyonuz.

0 3
ess 15 Ağustos 2020 10:30

siyasetçi x "eeeey fırıncılar! dolarla mı maaş alıyorsunuz da ekmeğe zam yaptınız? bunnar hep israyilin oyunları." siyasetçi y: "ekmeğin arasında çokomel sürün" siyasetçi z: "fırıncılar ekmeğe zam yaparak ne yapmak, nereye varmak istemektedir? fırıncıların çokomelleri olmadığı gerekçesiyle ekmeğe sürememeleri tamamen gerçek dışıdır ve kirli haçlı zihniyetinin mahsulüdür" vatandaş:"ayasofyayı açtık ya sırtımız yere gelmez"

3 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi