Eskişehir'de eğitime 24 milyon lira...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de eğitime 24 milyon lira...
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Eskişehir'deki eğitim kurumlarının bakım, onarım ve tamiratı için bu yıl toplam 24 milyon lira destek sağlandığını bildirdi.

Sütiş Eskişehir

Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, eğitimde imkan farklılıklarını azaltmak, fırsat eşitliğini sağlamak ve okulları 2022-2023 eğitim öğretim yılına en iyi şekilde hazır hale getirmek amacıyla Eskişehir'de okulların bakım, onarım ve tamiratlarıyla ilgili işlemlerin bu yıl da bütün yönleriyle ele alınarak devam ettiğini aktardı.

Bu çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığından kente önce 10 milyon lira gönderildiğini belirten Avcı, şunları kaydetti:

"Daha sonra, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tespit ve talepleri doğrultusunda, bu tutara ek olarak 14 milyon lira daha destek sağlanmıştır. Böylece Eskişehir'deki eğitim yuvalarımızın bakım, onarım ve tamiratı için bu yıl toplam 24 milyon lira destek sağlanmıştır. İlimize gösterdikleri özel ilgi ve desteklerden dolayı Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer'e, vilayetimizin bütün sorunlarını olduğu gibi özellikle eğitimle ilgili çalışmaları da vukufiyet ve dirayetle yönlendiren Sayın Valimiz Erol Ayyıldız'a gerekli tespit-tamir- tadilat işlemlerini titizlikle yürüten Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ederiz."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi