Eskişehir'de duraklar işaretleniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de duraklar işaretleniyor
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezindeki caddelerde otobüs duraklarının işaretleme ve boyama çalışmalarına devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezindeki caddelerde bulunan otobüs duraklarında yolcu biniş ve inişlerinin daha rahat ve güvenli şekilde sağlanması amacıyla durak işaretleme ve boyama çalışmaları yapılıyor
Toplu taşıma araçlarına tahsis edilen duraklara sivil araç parkının engellenmesiyle yolcuların daha güvenli ve rahat bir şekilde otobüslere biniş ve inişlerini yapabilmeleri amacıyla duraklarda yapılan yatay ve dikey boyama ve işaretleme çalışmaları; M.K. Atatürk Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Gazi Yakup Satar (Muttalip) Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Sakarya Caddesi ve Zübeyde Hanım Cadde’sinde tamamlandı. Çalışmalar Ziya Paşa Caddesi’nde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu’nca alınan kararlar doğrultusunda Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Belediye Zabıta ekiplerince otobüs duraklarına sivil araç parklanmasının engellenmesine ilişkin denetlemelerde bulunulacağını belirttiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi