Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’de dünya mutfağından seçme lezzetler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehir’de dünya mutfağından seçme lezzetler!
A
a

Dünyanın çeşitli bölgelerinden 75 farklı lezzeti müşterilerine sunan Cassab Gurme, Cassaba Modern’in zemin katında açıldı.

Sütiş Eskişehir
Şubat’ta faaliyete geçen Cassab Gurme, et, tavuk yemekleri, makarna ve pizza çeşitleri ile 10 farklı tatlıyı Eskişehirlilerle buluşturuyor.
İşletmede kullanılan malzemelerin günlük tedarikine özen gösteriliyor.

Cassab Gurme’nin kurucularından Nur Taşer, ES TV’ye yaptığı açıklamada, menülerini olabildiğince geniş tuttuklarını söyledi.
Porsiyonlarının büyük ve doyurucu olduğunu anlatan Taşer, “Menümüz dünya mutfağından lezzetler ile tatlı ve kahve çeşitlerinden oluşuyor.Et, tavuk yemekleri, makarna ve pizza çeşitleriyle burgerlerimiz mevcut. Çorba ve kahvaltı servisimiz de var. Et menümüzde fajitalar, köftelerimiz ve ızgara çeşitlerimiz ilgi görüyor.Özellikle armut soslu et, tavuk ve bonfilemiz çok beğeniliyor.” diye konuştu.

Mekanın şeflerinden Atakan Eroğlu ise makarna, pizza gibi ürünleri kendilerinin yaptığını ifade etti.
Dinlendirilmiş et kullandıklarını dile getiren Eroğlu, “Müşterilerimizin dönüşlerinden gayet memnunuz. Onların görüşleri bizler için önemli. Beğenilmeyen ürünleri derhal menüden kaldırıyoruz. Kendimizin geliştirdiği ürünler de var. Herkesi Cassab Gurme’ye bekliyoruz.” dedi.
Eroğlu, fiyatları ekonomik tuttuklarını da sözlerine ekledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi