Eskişehir'de dubalara ceza geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dubalara ceza geliyor!
A
a

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde trafik akışının sağlanması amacıyla bir dizi önlem aldı. Polis ilk olarak cadde önlerine iş yeri sahipleri tarafından konulan dubaları kaldıracak. Duba koyanlara da ceza kesilecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl merkezinde bulunan işyerlerinin yoğunlukla bulunduğu ana caddeler üzerinde bazı işyeri sahipleri tarafından işyerlerinin önüne araç park edilmesinin  önlenmesi amacıyla çeşitli büyüklüklerde duba, eşya vb. konulduğu görülmekte olup, bu durum cadde ve sokaklarda trafik akışını engellemektedir”  denildi. Trafik kanunun ilgili maddesi anlatılan açıklamada, “Trafiği  güçleştirecek, tehlikeye sokacak veya engel yaratacak şekilde bir şey bırakmak yasaklandığından, bu kurala uymayanlara trafik ekiplerimiz tarafından cezai işlem yapılarak yol üzerindeki duba vb. eşyalar kaldırılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Trafik yoğunluğu fazla olan cadde ve sokaklar üzerindeki işyeri ve meskenler önüne konulan duba ve eşyaların konulmasının önlenmesi amacıyla,ekipler tarafından denetimlerin artırılacağı bildirildi. Açıklama şöyle devam etti: “Cadde ve sokaklarda yol üzerine duba veya eşya konmasına müsaade edilmeyecek. bu tür kural ihlali yapanlara Karayolları Trafik Kanunu’nun 14.Maddesi gereğince cezai işlem uygulanarak, yol üzerindeki engeller kaldırılacaktır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sadun 10 Ekim 2018 02:47

Bu kararı alanlara teşekkür ederim. Umarım gerektiği şekilde uygularsiniz. Umarım bu uygulamadan belediye zabıtaları da ders alır ve kaldırım isgallerine son verirler.

0 1 Cevap Yaz
Mert 10 Ekim 2018 01:04

Sakarya 2 ve orhan oguz caddelerindeki kahvehane önlerinde sigara icmek icin çıkıp kaldırım kapatanları da görün lütfen

0 2 Cevap Yaz
Taki 9 Ekim 2018 12:11

Ayni uygulamayi mahallelerdede istiyoruz

0 11 Cevap Yaz
OKAN YAVUZ 9 Ekim 2018 12:11

BİRDE KALDIRIMLARA PARK EDEN ABART EGZOZLA MOR ARABA KULLANANLARA HAVALI KORNA ÇALANLARA EL ATSALAR.

0 13 Cevap Yaz
meçhul 9 Ekim 2018 11:24

yerinde bir karar sıra kaldırım işğaline çözümde sıra belediyelerde

0 17 Cevap Yaz
2633 9 Ekim 2018 11:24

Bir de EDS uygulaması olsun ana arterlerde. Dörtlü yakan aracını saatlerce bırakıp bir şeridi kapatıyor. Ana caddede dörtlü sinyalini yakıp çay içmeye giden bile var. EDS ile bunların önüne geçilsin trafik inanılmaz rahatlar. Nasıl ki polis ana caddede anons yaptığı zaman trafik akıyor, EDS aynı avantajı sürekli sağlar.

0 15 Cevap Yaz
ender 9 Ekim 2018 10:37

Caddelere ikinci ve üçüncü sıra park eden saygısız sürücülere ceza kesilmediği sürece kimse trafiğin rahatladığını zannetmesin.Şehrin her tarafında kameralar var, kameralara bakarak ceza verilsin,kimse hatalı park yapması.

1 23 Cevap Yaz
C.K.Esen 9 Ekim 2018 10:17

Doğru karar... birde kaldırımlardaki çirkin görüntülere dikkat edilsin..

0 21 Cevap Yaz
Tuğçe 9 Ekim 2018 10:16

Bu çok güzel bir haber. dükkan sahipleri mafya gibi oldu. emniyetimize teşekkür ederiz.

0 21 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi