Eskişehir'de DSP'den şaşırtan yerel seçim çıkışı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de DSP'den şaşırtan yerel seçim çıkışı
A
a

Eskişehir'de DSP'de Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova şaşırtan açıklamalarına devam ediyor. Yerel seçimler hakkında konuşan Tambova "İdeolojimiz dışında bir tutum belirleyebiliriz" dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir DSP Genel Başkan Yardımcısı Tambova: Eskişehir’in çok daha iyi yönetilmeye ve daha iyi hizmetlere layık olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple, sadece bu şehrin menfaatleri için kendi ideolojimiz dışında bir tutum belirleyebiliriz.

Cumhuriyetimizin 95’inci yıl dönümünü kutlarken, bir yandan onu yaşatıp koruyacağımıza dair sözler de vermekteyiz. Bu, her Türk vatandaşının birincil ödevi ve de ülküsü olmalıdır. Cumhuriyet, bu devletin sadece yönetim biçimi olmakla kalmayıp demokrasi ve medeniyet yolunda ilerlemesi açısından da çok önemlidir. Büyük Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve mantıki uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir’. Bütün bu gerekçelerle hepimiz Cumhuriyet’imizin ve devletimizin birer neferiyiz ve Atatürk’ün dediği gibi, ‘Vatanını en çok seven kişi görevini en iyi yapan kişidir’ ilkesini benimseyerek, mevcut görevlerimizi ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Ancak o şekilde Cumhuriyet’e ve Atatürk’e layık olabiliriz. Tambova, “Yanlışları, her kim yaparsa yapsın söylemek, Ecevit’in bizlere mirası olan doğruluk ilkemizin bir gereğidir. Tabi ki, bu gerçekler zaman zaman birilerini rahatsız ve huzursuz edebilir. Ancak bu partinin kuruluş felsefesi, dürüstlük ve şeffaflık ise bizler de her türlü baskıya, yıpratmaya ve despotluğa karşı cesur ve kararlı olmalıyız. Aksi takdirde ne Atatürk’e ne de Ecevit’e layık olamayız” dedi.

“ESKİŞEHİR, SİYASİ HEDEFLERİN ÜZERİNDEDİR”

2 Eylük Gazetesi'nin haberi göre Tambova, “Ülkemizin ve kentimizin daha iyi hizmetler alabilmesi, mevcut sorunların ve eksikliklerin giderilmesi için yönetimlere talip olma iddiamızdan vazgeçmedik ve bu yolda hiçbir baskı da bizi yıldıramaz. Biz bu şehrin çok daha iyi yönetilmeye ve daha iyi hizmetlere layık olduğuna inanıyoruz. Bu sebeple, kişisel bir beklenti içinde olmadan sadece bu şehrin menfaatleri için kendi ideolojimiz dışında bir tutum belirleyebiliriz. Çünkü Eskişehir, her türlü siyasi rezervimizin, hedef ve beklentimizin üzerindedir” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
M.K.KALPAKLIOGLU 1 Kasım 2018 09:54

Yuh be size ecevitin kemikleri sızlıyordur. Siz ne hallere düsmüssunuz kafana yatmiyorsa elestir eylem yap ama sen sosyal demokrattim eakiden unutma beyaz guvercini karartma.Yuh olsun nedim ideolojiymis kalmamis zaten...

0 2 Cevap Yaz
adil 31 Ekim 2018 12:36

sayın Genel Başkan yardımcısını siyasi görüş ve fikirlerini bir yana bırakarak Eskişehir için yapacakları olumlu davranıştan dolayı kutlamak gerek. Eskişehir için kimler yararlı işler yapacaksa eskişehir halkı mutlaka bu değerlendirecektir. Artık günü kurtaran ve reklam ağırlıklı hizmet istemiyoruz.

14 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi